Tontti

vuokrattu

Kerroksia

2

Ennakkomarkkinoinnissa laadukkaita ja upeita omakotitaloja suositulla asuinalueella Nikinmäessä!

Lämmönlähteenä taloissa tulee olemaan energiatehokas poistoilmalämpöpumppu. Talot rakentuvat yhteen tasoon ja kustakin löytyy lisäksi ullakko. Ullakko on rakennusluvan mukaisesti varastotilaa, joka on tulevien asukkaiden helppo ottaa käyttöön omien tarpeidensa mukaisesti. Kullekin asunnolle on hahmoteltu kaksi omaa autopaikka, jollaista ei alueella kovin usein ole tarjolla!

Talot rakentaa Jukkatalo. Asiakas tekee urakkasopimuksen Jukkatalon kanssa, joten pääset itse vaikuttamaan materiaaleihin. Asuinkerroksen huoneistoala on 71,5m2 ja ullakon kerrosala 44,5 m2 sekä Tekninentila/varasto 5,5 m2. Taloon on mahdollista saada lisämaksua vastaan sähköauton latauspiste ja aurinkopaneelit!

Tontille rakennetaan neljä taloa hallinnanjakosopimuksella. Tontti on vuokrattu ja tonttiosuuden voi halutessaan lunastaa omaksi. C asunnon tontin lunastushinta on 84 053,57 euroa.

Suosittu Nikinmäki on luonnonläheinen ja pientalovaltainen alue. Lapsiystävälliseltä alueelta löytyy useampi päiväkoti sekä koulu. Hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla kuin omalla autollakin. Linja-autopysäkille on matkaa alle 100 metriä.

Tässä on tilaisuutesi, ihastu ja osta!

TIEDUSTELUT:
Lauri Kuusela, LKV / 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roof.fi

I can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

122 m2

4-5h, avok, kph/s, erills-WC, et, lasikuisti, terassi, piha.


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

472 500 €

3889 €/m2

Myyntihinta 472 500 €

Muut kustannukset Kiinteistöveroa ei ole vielä tontille määrätty. Verohallinnon tietojen mukaan kiinteistöveron suuruus tarkistetaan maaliskuun aikana 2023. Kiinteistöveron suuruus tulee päivittymään kun tontille rakennettavat rakennukset valmistuvat. Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Sähkön kulutustietoja ei ole vielä saatavilla. Kulutusarvio on selvityksessä. Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Yhteisvastuullisista kiinteistön kustannuksista lisätietoa hallinnanjakosopimusluonnoksessa.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

92-86-151-15

Tontin pinta-ala

1500m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

SK & Co. Oy ja Element Of Freedom Group Oy

Rakennusoikeus, m2

Koko kiinteistön rakennusoikeus asemakaavan mukaan on e=0,20 eli 300 m2. Alue C:n käytössä on rakennusoikeudesta 75 m2.

Kaava, m2

Tikkurilan Vantaa-info Dixi, Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa p. (09) 8392 2242 maankaytto.asiakaspalvelu@vantaa.fi

Sijainti

Mehiläisentie 6 C
01490, Nikinmäki, Vantaa

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.