Yhtiövastike

1 164 €

Tontti

oma

Kerros

6/ 6

Tämä ylimmän kerroksen laadukas ja erinomaisella pohjaratkaisulla varustettu hyväkuntoinen koti tarjoaa loistavat puitteet miellyttävään asumiseen. Talo sijaitsee rauhallisella alueella Sompasaaressa aivan meren äärellä loistavien palveluiden, ulkoilumaastojen ja julkisen liikenteen kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä.

Tässä asunnossa kohtaa tyylikkyys ja laadukkuus. Asunnon avara ja valoisa olohuoneen ja keittiön muodostama alue toimii tämän kodin sydämenä. Keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Tyylikkään kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna. Lisäksi kodissa on kaksi makuuhuonetta sekä eteinen. Asunnossa on lattialämmitys eikä pattereita mikä mahdollistaa myös lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat lähes jokaiseen huoneeseen. Asunnon kaikki neliöt on hyötykäytetty tehokkailla ratkaisuilla kuten liukuovilla ja liukuovellisilla kaapeilla.

Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Pelagia on rakennettu vuonna 2020, se sijaitsee omalla tontilla ja käsittää yhteensä 62kpl asuinhuoneistoja ja 2kpl liikehuoneistoja. Taloyhtiössä on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Taloyhtiöllä on kattavat yhteiset tilat sekä ehdottomana kohokohtana kattopuutarha yksien rappusien päässä, missä on grilli, kuntoiluvälineitä ja -telineitä, istutuslaatikoita sekä tilaa nauttia auringosta ja rentoutua. Kerhotila ja sauna ovat toisen rapun ylimmässä kerroksessa, jonne pääsee myös kattopuutarhan kautta. Pesu- ja kuivaushuone löytyy myös samasta rapusta.

Tervetuloa tutustumaan!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Anastasia Mejias LKV, LVV, KiLAT

040 580 6004 TAI anastasia.mejias@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?
I can provide services also in English

www.emmihyvarinen.net

Hintatiedot

Velaton hinta

599 000 €

8437 €/m2

Myyntihinta 509 161 €

Velkaosuus 89 838 €

Yhtiövastike 1 164 €

Rahoitusvastike 809,40 €

Hoitovastike 355,00 €

Vesimaksu 20 oma mittari

Muut kustannukset - Vesitasaus tehdään yhtiön toimesta kerran vuodessa. Asuntokaupan yhteydessä huoneiston mittarilukemat on ilmoitettava isännöitsijätoimistoon tasauslaskutusta varten. VASTIKKEET Päätettiin 1.5.2023 alkaen: Asuinhuoneiston hoitovastikkeeksi 5€/m2. Liikehuoneiston hoitovastikkeeksi 4€/m2. Käyttökorvaukset määräytyvät hallituksen päätösten mukaisesti 90€/autopaikka, vesimaksu 20€/hlö/kk, vesitasaus tehdään vuosittain. Kylmä vesi 3,8€/m3 ja lämmin vesi 7,4€/m3. Saunamaksu 6€/h, pesula 1,20€/h.  Rakennuslainan pääomavastike 1.7.2023 alkaen 11€/osake. Tonttilainan pääomavastike 1.7.2023 alkaen 11,40€/m2. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä tarvittaessa 2kk ylimääräinen hoitovastike ja/tai rahoitusvastikkeet.

Tehdyt korjaukset ja remontit

Tilinpäätös 2022: Olennaiset tapahtumat tilikaudella ja tilikauden päättymisen jälkeen Rakennuttaja Hartela suorittaa taloyhtiössä vuosikorjaustöitä. Taloyhtiö tilasi Kiwa Inspectalta syksyllä 2022 jälkitarkastuksen ennakkotarkastus raportissa havaittujen virheiden korjaustöiden valvontaa varten. Hartela jatkaa avoimien vuosikorjausten suorittamista myös tilikaudella 2023. Taloyhtiö on pidättänyt takuuajan vakuuden johtuen mm. lämmitysjärjestelmän keskeneräisistä korjaustöistä. Taloyhtiön rakennuslainan lyhennykset alkavat kesäkuussa 2023. Isännöitsijän ilmoituksen mukaan merkittäviä takuutöitä yhtiön kannalta on lämmitysjärjestelmän säätötyöt.


Tulevat korjaukset ja remontit

Kunnossapitoselvitys Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3§:n tarkoittama hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen. 2023 Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2020 ja vastikkeisiin vaikuttavia korjauksia ei ole suunnitteilla seuraavan viiden vuoden aikana, normaalien rakennukselle ominaisten huoltotoimenpiteiden lisäksi. Lukijan on huomattava, että tämä kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Tämä ei ole korjausohjelmaesitys. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Ostaja on tutustunut taloyhtiön lähivuosien kunnossapitotarveselvitykseen yhtiökokousta seuraavalle viidelle vuodelle. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Pelagia

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöitsijätoimisto Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Toimipiste Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste Osoite Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa Isännöitsijä Jani Tanska Sähköposti jani.tanska@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero 0207481064

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhtiössä yhtiöjärjestyksen mukaan: väestönsuoja/irtaimistovarasto, kierrätyshuone, talovarasto, 4 irtaimistovarastoa, 4 ulkoiluvälinevarastoa, 3 lastenvaunuvarastoa, pesula ja kuivaushuone, kerho- ja saunatilat, kattopiha sekä tekniset tilat. Lämmönjakotapa: Vesikesk./kaukolämpö Lämmitysenergia: Kaukolämpö Jäähdytysjärjestelmä: Kyllä Ilmanvaihtotapa: Koneellinen, LTO Antennijärjestelmän tyyppi: Kaapeli TV Antennijärjestelmän palveluntarjoaja: Elisa Laajakaistajärjestelmä tyyppi: 10/10 Mbit/s Internetyhteyden palveluntarjoaja: Elisa Yhtiön hallintaan kuuluu yhtiön tontilla koilliskulmassa sijaitseva piha-aukio, jonka käytöstä ja vuokraamisesta yhtiö on oikeutettu sopimaan erikseen yhtiön osakkeenomistajan tai kolmannen osapuolen kanssa yhteisjärjestelysopimuksen ehdot huomioon ottaen. Lisäksi yhtiön välittömään hallintaan jää 26 nimeämätöntä autopaikkaa tontilla 91-10-635-5 sijaitsevassa korttelin 10635 yhteisessä pysäköintihallissa. Yhtiön 26:sta autopaikasta 2 on tarkoitettu ensisijaisesti liikehuoneistoille, 2 ensisijaisesti liikuntaesteisten käyttöön ja 2 ensisijaisesti yhteiskäyttöautoille korttelin 10635 yhteisjärjestelysopimuksessa tarkemmin sovituin tavoin. Korttelin 10635 tonttien 5, 6, 7, 8 ja 9 omistajien/haltijoiden kesken on allekirjoitettu yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan mm. pysäköintiin, yhteiskäytössä oleviin tiloihin, yhteiskäyttöautoihin sekä piha-alueisiin liittyvistä asioista. Yhtiön hallitus voi laatia ja hyväksyä pesulaa ja kuivaushuonetta, kerho- ja saunatiloja sekä kattopihaa koskevat mahdolliset käyttöja järjestyssäännöt, joita osakkeenomistaja on velvollinen noudattamaan. Jäljempänä tässä yhtiöjärjestyksessä huoneistolla tarkoitetaan sekä asuinhuoneistoa, että liikehuoneistoa.

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

3953m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Aallonhalkoja 9
00540, Kalasatama, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.