Yhtiövastike

224,00 €

Tontti

oma

Kerros

2/ 2

Hoitovastike 3,50 €/m2

Nyt tarjolla kolmio joita ei ole liikaa myynnissä! Pohjaratkaisu on käytännöllinen. Tilava eteinen, jonka yhteydessä on hyvin kaappitilaa. Valoisa ja avara olohuone, johon mahtuu isompikin sohvaryhmä. Ruokailutilaan mahtuu lapsiperheelle sopiva ruokailuryhmä ja keittiöstä löytyy tilaa useammalle kokille. Keittiöstä käynti suojaisalle, lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneet sijoittuvat toivotusti eri puolille huoneistoa ja molemmissa makuuhuoneissa on paljon kaappitilaa sekä toisessa vaatehuone. Erillinen wc helpottaa kiireistä arkea. Kylpyhuoneessa on tilaa kodinhoidolle ja ripauksen luksusta lisää oma sauna.

Asunto Oy Kaita-Salpa on vuonna 1989 valmistunut. Yhtiö pitää sisällään 36 asuinhuoneistoa. Yhtiö lämpenee taloudellisella maalämmöllä ja sijaitsee omalla tontilla. Edellä mainittujen asioiden vuoksi asumiskustannukset ovat edulliset, hoitovastike 3,5 €/m2.

Korkinmäki on erityisesti lapsiperheiden suosima, eikä suotta. Alue tarjoaa upeat harrastus- ja ulkoilumaastot sekä erinomaiset päivittäiset palvelut ja julkiset yhteydet. Lähin bussipysäkki on parkkipaikan vieressä. Kävelyetäisyydeltä löydät myös laadukkaan koulu- ja päiväkotitarjonnan.

Tervetuloa!

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Mikko Anttikoski, myyntipäälikkö / 044 318 7770 tai mikko.anttikoski@roof.fi

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

64 m2

3h,k,kph,s,erill.wc,vh,las.p.


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

189 000 €

2953 €/m2

Myyntihinta 189 000 €

Yhtiövastike 224,00 €

Hoitovastike 224,00 €

Vesimaksu 22 €/hlö/kk

Muut kustannukset Autopaikkavuokra 10,00 €/kk. Isännöitsijäntodistus: Hallituksella on valtuutus kerätä kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2023

Terassiaitojen uusiminen.

2022

Pihavaraston uusiminen. Vesikatteiden uusiminen/Suunnitteluvaihe. Radonimureiden asentaminen kuuden huoneiston yhteyteen.

2021

Sähköautolatausvalmiuden rakentaminen, nykyisten lämmitysrasioiden vaihtaminen lataus/lämmitysasemiksi, ruutumaalaukset. Pysäköintialueen asfaltointi, murskeen levitys reuna-alueelle.

2020

Elementtisaumojen uusinta. Pohjaviemärin huuhtelu ja kuvaus. Akuutit korjaukset vesikatoilla ja vuosihuoltokäynti.

2019

Julkisivun kuntotarkastus. Radon-tarkastusmittaus tehtyjen korjaustoimenpiteiden jälkeen.

2018

Vesikattojen kuntotarkastus. Ulkorakennuksien puuosien huoltomaalaus. Radonmittauksen suositellut toimenpiteet: mm. korvausilmamäärän lisääminen huoneistoihin, joissa kohonneita lukemia. Radonmittaus yhtiötasolla.

2017

Maalämpöön siirtyminen.

2016

Märkätilojen kuntokartoitus. IV-nuohous ja ilmamäärien säätö.

2014

Parvekekaiteiden maalaus.

2010

Lisäparkkien teko, pihojen korjaus ja muokkaus, istutusten uusiminen.

2009

Vesikaton kunnostus, elementtisaumojen uusiminen ja pintavesien poisto. D-talon ylimmän kerroksen paneloinnin osittainen uusiminen ja ympärimaalaus.

2007-2009

Yläpohjan lisälämmön eristys, sisäänkäyntien katosten uusiminen, puupaneloinnin osittainen korjaaminen.

2006

Lämmönsiirtimien uusiminen, patteriverkoston tasapainotus ja termostaattiventtiilien vaihto. Väliaitojen korjaus ja maalaus.

2001

Julkisivumaalaus.


Tulevat korjaukset ja remontit

2023

Vesikatteiden uusiminen/Toteutusvaihe (kustannusarvio 332 940,00 €).

2025

Terassiaitojen uusiminen. Putkistojen kuntotutkimus ja huoneistojen pesu- ja WC-tilojen kuntokartoitus (kustannusarvio 5 000,00 €). Sisäänkäyntien puuosien maalaus, roskakatoksen maalaus ja verkotus (kustannusarvio 12 000,00 €).

2026

Ikkunoiden uusiminen, IV-kanaviston puhdistus/säätö - Pää- ja terassiovien uusiminen ja lukituksen päivitys (kustannusarvio 150 000,00 €). Palovaroittimet (kustannusarvio 5 000,00 €). Vuosittai: Muistutetaan vuosittain syksyllä asukkaita siitä, että IV-laitteiden suodattimet ja säleiköt on puhdistettava. Vesikattojen vuosittainen tarkastus-/huoltokäynti (kustannusarvio 500,00 €). Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut kustannusarviot ovat alustavia arvioita ja todelliset kustannukset selviävät vasta urakan valmistuttua. Kustannukset voivat olla arvioitua pienemmät tai suuremmat. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapito toimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kaita-Salpa

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy / Maarit Malmi Insinöörinkatu 40, 33720 Tampere p. +358 20 748 8129 asiakaspalvelu.tampere@kiinteistotahkola.fi / maarit.malmi@kiinteistotahkola.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Ulkoiluvälinevarasto, kaapeli-TV, taloyhtiölaajakaista. Koneellinen poistoilmapuhallin. Kiinteistöllä on rasitesopimus toisen parkkialueen kulkuyhteyteen naapuriyhtiön kanssa. Huollosta vastaavat taloyhtiöt autopaikkojen suhteessa.

Energialuokka

E2013

Tontin pinta-ala

7652m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Kaiturinkatu 15
33820, Korkinmäki, Tampere

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.