Rakennusvuosi

1995

Tontti

oma

Kerros

1/1

Viehättävä paritalon puolikas kauniiden maalaismaisemien äärellä!

Tämä yksitasoinen kolmio huokuu tunnelmallisuutta sekä viihyvyyttä. Asunto on pintaremontoitu kauttaaltaan vuonna 2018. Asunnossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisesta löytyy käytännöllinen vaatehuone. Olohuone yhdistyy avaraan keittiöön luoden avoimen ja yhtenäisen tilan, jossa pääset nauttimaan takan tuomasta lämmöstä ja peltomaisista näkymistä. Olohuoneesta on käynti n. 40m2 eteläterassille, jonka jatkeena on suojaisa piha-alue. Saunaosasto sijaitsee lattialämmitteisessä kylpyhuoneessa, josta on kulku eteläiselle, n. 22m2 kokoiselle lasitetulle valokateterassille.

Paritalon kahden asunnon välissä sijaitsee sähköovilla ja kaukosäädöllä varustettu autotalli.
Lisäsäilytystilaa tuo taloyhtiön tontilla sijaitseva ulkotalli/-varasto.

Siuntion keskustan juna-asema, päivittäispalvelut, terveyasema ja koulu löytyvät noin viiden kilometrin päästä. Bussipysäkille kävelet muutamassa minuutissa ja Siuntion asemalle pääset suoraa bussiyhteyttä pitkin. Tjutärskin uimaranta, luonto- ja liikuntapolut, näköalapaikka ja luonnonsuojelualueet tarjoavat asuinalueelle ihanteelliset ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet!

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+ks.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Anastasia Mejias, LKV / 040 580 6004 tai anastasia.mejias@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

97 m2

3h+k+kph+s+erill.wc+las.terassi+piha


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

185 000 €

1907 €/m2

Myyntihinta 185 000 €

Yhtiövastike 0,00 €

Vesimaksu oma mittari

Muut kustannukset Roskisten tyhjennys n. 30€/kk. Kiinteistövakuutus 576,88€/vuosi, jaetaan puoliksi A/B (Maksetaan kahdessa erässä). Kiinteistövero 762,42€/vuosi, jaetaan puoliksi A/B. Lokakaivon tyhjennys n. 120€/kerta. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (talvisin 130 euroa/kk ja kesäisin 30€/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut 0.049€/kwh) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron.) Taloyhtiössä kumpikin osakas on omakustanteinen. Varainsiirtovero 2% velattomasta kauppahinnasta. Taloussähkö kulutuksen mukaan.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2023

Nuohous.

2021

Nuohous.

2018

B-huoneiston pesu- ja saunatilaojen uusintaa (Piha ja Talo Apu Oy. B-huoneiston putkityöt pesutiloissa ylös. Lattialämmitys pesu- ja saunatilassa uusittu. Lattiakaivot, suihku ja sauna uusittu. Lämminvesivaraaja uusittu. Autotallien sähkötöitä teetetty (Riku Söderlund).

2016

A-huoneiston kylpyhuoneremontti.

2015

Autokatoken muuttaminen autotalliksi (loppukatselmus v.

2018

). Kattotuolit vahvistettu. Levytykset seiniin ja kattoon. Ovi A-talolle takaosaan. Palovilla alakattoon ja aluskate asennettu yläkattoon. Kasvihuone pihalle, kantoja poistettu ja pihaa oikaistu.

2014

B-huoneiston valokateterassin rakennus (loppukatselmus v.

2014

). Pihapuiden kaatoa (D.Nyströn) Katot pesty ja pinnoitettu (Valpaskoti). Radon mittaus suoritettu 4,3 (ok). Puukatos ja Puutarhavaja pihalle. Takan ja hormin asennus (B-huoneisto loppukatselmus v.

2013

). A-huoneiston makuuhuoneiden lattialle betonieriste 12mm ja laminaatit

2008

A-huoneiston remontti: sisätilamaalaukset, ulkoterassin rakennus, keittiökoneet uusittu, laminaattilattia uusittu eteiseen, olohuoneeseen ja keittiöön. B-huoneiston remontti: sisätilat maalattu, makuuhuoneiden lattialämmitykset asennettu ja laminaattilattiat uusittu, keittiö uusittu + koneet, pesutilat laatoitettu ja lattialämmitys asennettu, lämminvesivaraaja uusittu, ulkoterassi rakennettu ja piha oikaistu takaa.


Tulevat korjaukset ja remontit

Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027: Piha/tien kunnostukseen tilataan soraa. B-asunnon julkisivujen maalaustyö pitävät olla valmiina 30.06.2023 mennessä. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Siuntion Kirkkotie

Isännöitsijän yhteystiedot

Taloyhtiössä ei ole ulkoista isännöintiä.

Yhtiön tilat ja varustelu

Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Energialuokka

D2018

Autotallien määrä

2

Tontin pinta-ala

7390m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Kirkkotie 119
02570, Tjusterby, Siuntio

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.