Yhtiövastike

286,20 €

Tontti

oma

Kerros

1-2/ 2

Tervetuloa tutustumaan tähän upeasti remontoituun paritalokotiin Vantaan Viherkummussa, joka odottaa innokkaita uusia asukkaita vuoden 2022 täydellisen uudistuksen jälkeen. Tämä koti tarjoaa rauhallisen sijainnin ja modernin asumisen yhdistelmän.

Olohuone on valoisa ja tilava, ja sen ikkunoista avautuvat kauniit puistomaiset näkymät, jotka luovat rauhallisen tunnelman. Keittiö on suunniteltu taitavasti niin, että se sulautuu saumattomasti osaksi yläkerran tiloja, mutta säilyttää samalla oman rauhansa. Yläkerrassa on myös oma kylpyhuone lattialämmityksellä, mikä lisää asumismukavuutta. Ilmalämpöpumppu viilentää kesähelteillä kivasti ja pitää lämpötilan mieluisana.

Vuonna 2022 toteutetun remontin yhteydessä uusittiin keittiö, kylpyhuone, lattiat ja väliovet, joten koti hehkuu uutuuttaan. Kauniit portaat johtavat alas alakertaan joihin puuseppä on luonut upean rimaseinän. Alakerrassa on toinen kylpyhuone lattialämmityksellä, jossa on pesukoneliitäntä. Omassa saunassa voit nauttia rentouttavista löylyistä ja irtaantua arjen kiireistä. Toisen makuuhuoneen kautta pääset suojaisalle takapihalle, jossa voit nauttia uudesta vuonna 2023 rakennetusta terassista ja järjestää grilli-iltoja vieraillesi. Alakerrassa on kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta jossa on hyvin säilytystilaa. Lisäksi portaiden alle rakennettiin varastohuone joka helpottaa arjessa.

Myös alakerran kylpyhuone, sauna, lattiat ja kaapistot uusittiin vuonna 2022, joten tämä koti on valmis tarjoamaan sinulle ja huoletonta asumista eikä sinun tarvitse miettiä remontteja.

Yhtiö seisoo omalla tontillaan ja nauttii todella rauhallisesta sijainnista. Lähellä sijaitseva puisto tarjoaa mainion leikkipaikan lapsille, ja ulkolureitit alkavat lähes kotiovelta, tarjoten mahtavat mahdollisuudet ulkoiluun ja liikuntaan.

Tämä koti on kuin karkki odottamassa löytäjäänsä. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta, vaan ota pian yhteyttä ja sovi oma yksityisesittelysi. Tervetuloa uuteen kotiin!

At your service

Stefan von Harpe LKV
Roof Espoo
Myyntijohtaja
p. 0400 377 358
stefan@roof.fi

Pohjakuva

80 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

329 000 €

4138 €/m2

Myyntihinta 329 000 €

Yhtiövastike 286,20 €

Hoitovastike 286,20 €

Vesimaksu 26 €/hlö/kk

Tehdyt korjaukset ja remontit

vesikatteiden pesu 2020, julkisivun puuosien ja piha-aitojen maalaus 2020.


Tulevat korjaukset ja remontit

Lämmönsiirtimen uusinta 2023, tiilikaton pesu/pinnoitus 2025.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Vantaan Viherkumpu

Isännöitsijän yhteystiedot

Pirkanmaan Isännöintitiimi Oy, PL 82003, 33100 Tampere p.020 7129580 asiakaspalvelu@pirkanmaanisannointitiimi.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

DNA Netti

Tontin pinta-ala

4200m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Viherkummuntie 6
01670, Viherkumpu, Vantaa

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.