Rakennusvuosi

1975

Yhtiövastike

361,95 €

Tontti

oma

Kerros

1/6

Hissi

On

Tervetuloa Lauttasaareen!

Täällä Vattuniemenkatu 6:ssa sijaitsee omalla tontilla sijaitseva kerrostalo.

Asunnon pohjaratkaisu on erinomainen! Makuuhuoneet ovat taloyhtiön sisäpihan suuntaan, ja toisen makuuhuoneen kautta on käynti länteen päin avautuvalle lasitetulle parvekkeelle.
Keittiö- sekä olohuone ovat Vattuniemenkadun suuntaan ja tämän puolen ikkunoista avautuvat maisemat, joissa merikin pilkottaa.

Taloyhtiössä on käynnissä LVIS-saneeraus. C-portaan osalta, jossa myytävä huoneisto sijaitsee, urakka on jo huoneistojen osalta valmistunut.

Asunnossa on tuoreen LVIS-saneerauksen jäljiltä todella tyylikkäät uutuuttaan hohtavat kylpyhuone- ja keittiö. Kylpyhuoneen rauhallisen- ja seesteisen ilmeen viimeistelee kalanruotokuvioon ladottu tyylikäs Herringbone-laatta. Kylpyhuoneen lisäksi LVIS-saneerauksen yhteydessä osakasmuutostyönä asennettiin Noblessa-keittiö, jonka vihreänsävyiset mattapintaiset kaapistot tuovat tilaan maanläheistä ilmettä.

Asunto sijaitsee hissitalon 1. kerroksessa, mutta niin kuin useasti Lauttasaaressa niin tässäkin tapauksessa 1. asuinkerros vastaa 2. kerrosta.

Taloyhtiöstä on pidetty vuosien saatossa hyvää huolta. Viimeisimpiä merkittäviä perusparannuksia- ja korjauksia ovat mm. juuri käynnissä oleva LVIS-saneeraus, 2019-2020 Salaoja- ja sadevesijärjestelmän sekä pohjaviemärin korjaus/uusiminen, 2017 Julkisivun saumojen uusiminen rakennuksen itäpuolella ja päädyissä, 2013-2014 Hissien peruskorjaus, 2007 Ikkunoiden ja parvekkeiden uusiminen ja laajentaminen.

Alustava kustannusarvio käynnissä olevasta LVIS-saneerauksesta on noin 1199 euroa/m2. Alustavan kustannusarvion mukaan myytävän huoneiston osuus LVIS-hankkeesta olisi noin 76 136,50 euroa.

Taloyhtiön asukkaiden käytössä on talosaunaosasto uima-altaineen, joka on saneerattu 2017, pyykinkuivaushuone, ulkoiluväline- ja vaunuvarastot, irtaimistokomerot sekä koneellisesti jäähdytetyt kellarikomerot.

Tämä asunto, taloyhtiö sekä alueen ympäristö tarjoavat kaikki edellytykset kivaan ja viihtyisään asumiseen!

Lauttasaaren maineesta erinomaisena ja vetävänä asuinalueena on saanut lukea monien eri lehtien artikkeleista, eikä turhaan!

Mikäli pidät ulkoilusta niin Lauttasaaren ympäristö tarjoaa harrastuksellesi erinomaiset puitteet! Saaren ympäri kulkee ulkoilureitti, joka kannattaa kokea – tarjolla on kaunista luontoa sekä satumaisen kauniita merellisiä maisemia.

Urheilun ja ulkoliikunnan ystäville Lauttasaaren liikuntapuisto “Pyrkkä” tarjoaa monipuoliset puitteet harrastamiselle. Kesäisin urheilukentän tekonurmi vihertää, kolme tenniskenttää ovat käytettävissä ja tien toiselta puolella sijaitsevat padel-kentät ovat ahkerassa käytössä. Talvisin täältä löytyy teko -sekä luonnonjää. Alueen kruunaa toissa kesänä avatut kuntoportaat (148 askelmaa).
Pyrkän liikuntapuistosta ja sen puitteista pitää ympäri vuoden huolta aktiivinen henkilökunta.

Tältä saarelta löytyy kaikki mitä tarvitset. Löytyy kaikki tarvittavat palvelut, hyvät julkisen liikenteen yhteydet – nopeat liikenneyhteydet niin keskustaan kuin Espoon suuntaan, kaunista luontoa ja ulkoilureittejä, todella upeita merellisiä maisemia, uimaranta, tunnelmallisia kahviloita jne..

Tervetuloa kokemaan tämä koti paikan päälle!

Asunnossa järjestetään vain yksityisesittelyitä, ole yhteydessä ja varaa oma yksityinen esittelyaikasi.

Jani Punnala
kiinteistönvälittäjä, LKV
044 999 5999
jani.punnala@roof.fi

Get a Roof!

Pohjakuva

64 m2

3h+k+kph+lasitettu parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

385 000 €

6063 €/m2

Myyntihinta 378 960 €

Velkaosuus 6 039 €

Yhtiövastike 361,95 €

Rahoitusvastike 31,75 €

Hoitovastike 330,20 €

Vesimaksu 23 €/hlö/kk

Muut kustannukset Autopaikka/kylmä 0,00€ kpl/kk Autopaikka/sähkö 0,00€ kpl/kk Autotallivuokra 1 0,00€ kpl/kk Autotallivuokra 2 0.00€ kpl/kk Kuivaushuonemaksut 0.00€ kpl/vuoro Saunamaksu/ vuoro/kk 0,00€ kpl/kk Varastovuokra 1 39,50 kpl/kk Varastovuokra 2 73,50 kpl/kk Varastovuokra 3 0,00 kpl/kk Autopaikkojen- ja saunamaksun yms. vuokrat/käyttökorvauksen määrä tullaan päättämään tulevassa yhtiökokouksessa ja nämä ovat siis maksullisia. Hallituksella valtuudet periä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022-2023

-LVIS-urakka (käynnissä). -C-portaan hissin koneisto uusittu.

2022

-Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu.

2019-2020

-Kiinteistön salaoja- ja sadevesijärjestelmän sekä pohjaviemärin suunnittelu- ja korjaustyön toteutus. Pihan puolella olevat salaojat, sadevesiviemärit ja pohjaviemäri uusittiin kokonaan kuten myös viemäriliittymät pohjakerroksen lattiasta uuteen sadevesi- ja pohjaviemäriin. -Itäpuolen ja päätyjen sekä porrashuoneiden ja kellarikerroksen ikkunoiden silikoni- ja puitetiivisteiden vaihto, korjaus ja maalaustyöt.

2018

-Väestösuojassa olevan pohjaveden padotusventtiilin uusiminen. -Asuntojen märkätilojen tarkastuskierros. -Katolla olevien hissikonehuoneiden pellitysten vaihto. -LVV-kuntotutkimus ja salaojatutkimus. -Isännöitsijätoimiston teettämä Taloyhtiön tarkastuskäynti = Kevyt kuntoarvio ja PTS.

2017

-Saunaosaston saneeraus, johon sisältyi saunaosaston putkiston ja kaukolämpölaitteiden uusiminen sekä LTO:n asentaminen (LTO = lämmöntalteenotto). -Sadevesiputken uusiminen ja viheralueen kunnostus rakennuksen itäpuolella. -Julkisivun saumojen uusiminen rakennuksen itäpuolella ja päädyissä.

2016

-Vanhojen ammeiden poistoputkien muuttaminen pintavetoisiksi (15 asuntoa). -Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen vaatiman Omavalvontaprojektin toteutus. -Bauer vedenkäsittelylaitteiden asennus. -Viemäriverkoston painehuuhtelu. -Viemäriputken korjaus, viallisten putkiosien ja kaivojen uusiminen.

2015

-Palovaroitinjärjestelmän uusiminen. -Pohjavesikaivon pumppaamon sekä hälytysjärjestelmän uusiminen. -Vesi- ja viemäriverkoston kuntotutkimus. -Saunaosaston saneerausprojekti ¿ Ehdotussuunnitelman laatiminen.

2014

-Kellaritilojen valaistus vaihdettu liiketunnistimilla varustetuiksi. -Asuntojen ulko-ovien ja lattian väliin puisen suojalistan asennus.

2013-2014

-Hissien peruskorjaus: Hissikoreissa, konehuoneissa ja kuiluissa tehtiin laajamittaista korjaus- ja parannustyötä.

2013

-Porrashuoneiden maalaus ja valaistuksen vaihto liiketunnistimilla varustetuksi. -Kellaritilojen maalaus. -Sadevesikaivon korjaus pihalla. -Lukollisen portin asennus jäteaseman ja talon julkisivun väliin. -Vesimittareiden ja venttiilien vaihto (HSY - Helsingin seudun ympäristöpalvelut). -Kylpyhuoneiden viallisten rättipatteriventtiilien korjaus (13 kpl).

2012

-Lattiakaivojen pinnoitus asunnoissa, joissa se oli puutteellinen (10 kpl). -Piha-alueen kunnostuksen loppuunsaattaminen.

2011

-Piha-alueen kunnostus talon itäpuolella. -Kylmäkellarisaneeraus.

2010

-Hissien lattioiden ruostesuojaus ja lattiapintojen uusiminen. -Vesikaton ja räystäiden ja vesikatolla sijaitsevien IV-koneistojen uusiminen taajuusmuuntajasäätöisiksi, lisäksi IV kanaviston nuohous ja säätö.

2009

-Piha-alueen kunnostus talon pohjoispuolella.

2008

-Pihan asfaltointi ja kiveys pihasuunnitelman mukaisesti.

2007

-Länsijulkisivun lämmöneristyksen ja tiilimuurauksen lisääminen, ikkunoiden uusiminen, parvekkeiden uusiminen..


Tulevat korjaukset ja remontit

Isännöitsijältä 17.5.2023 saadun tiedon mukaan hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että A- ja B-portaan hissien koneistot uusitaan, nyt LVIS-remontin yhteydessä C-portaan hissin koneisto uusittiin. Kustannus n 14.000/hissi.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Vattuniemenkatu 6

Isännöitsijän yhteystiedot

Taloasema/GreenSkill Oy Hitsaajankatu 6 4 krs H410, 00810 Helsinki Pasi Matsi puh. 044 241 1245

Yhtiön tilat ja varustelu

Väestönsuoja, talosaunaosasto uima-altaineen, pyykinkuivaushuone, ulkoiluväline- ja vaunuvarastot, irtaimistokomerot sekä koneellisesti jäähdytetyt kellarikomerot.

Energialuokka

F2013

Autotallien määrä

6

Tontin pinta-ala

2729m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Vattuniemenkatu 6
00210, Lauttasaari, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.