Rakennusvuosi

2012

Yhtiövastike

462,00 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

2/7

Hissi

On

Arvostetulla alueella ihastuttava kolmio lasitetulla parvekkeella ja tilavilla huoneilla. 

Eteisestä aukeaa suuri kaunis olohuone, joka mahdollistaa monenlaiset sisustusratkaisut.
Erillisessä keittiössä on ruokapöydälle oma paikkansa ja keittiöstä on kulku lasitetulle parvekkeelle, joka on taloyhtiön sisäpihalle päin. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen on kooltaan suurempi ja mahdollistaa jakamisen kahdeksi tilaksi. Eteisessä ja kahdessa makuuhuoneessa on hyvät vaatekaapit. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesutornille ja kaapisto antamassa lisää säilytystilaa. 

Taloyhtiö on hyvin hoidettu, asumiskustannukset ovat kohtuulliset ja asukkaat ovat viihtyneet täällä! 
Hitas-kohde. 

Tällä alueella asut aivan ydinkeskustan laidalla hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja kävelyetäisyydeltä löydät päivittäistavarapalvelut, kuten esimerkiksi Kauppakeskus Arabian. Kauppakeskus Redi kattavine palveluineen on lähellä. Arabianrannan merelliset ulkoilumaastot avautuvat lähialueella.

Tervetuloa ihastumaan! 
 
Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k
TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi
 
OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.
 
Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

84 m2

3h,k,kph,lasitettu parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

399 000 €

4750 €/m2

Myyntihinta 399 000 €

Yhtiövastike 462,00 €

Hoitovastike 462,00 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Muut kustannukset Autopaikkavuokrat 14,70 €/kk. Saunamaksu 18,00 €/kk. Autopaikka/mp 10,00 €/kk. Sähköauton lataus ennakkomaksu 10,00 €/kk. Vesimaksu on ennakkoa joka tasataan kulutuksen mukaan mittarilukeman perusteella. Huoneistoissa on kylmävesimittarit joiden kulutuksen perusteella veloitetaan myös lämmin vesi. Asukasmuutoksen yhteydessä mittarilukema on luettava ja toimitettava isännöitsijätoimistoon, asiakaspalvelu@maikoski.fi. Hallituksella on valtuudet yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen keräämiseen tarvittaessa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

Ilmanvaihtolaitteiden korjauksia ja osien vaihtoja. WiFi-tukiasema A-portaan kerhohuoneelle ja autohalliin. Ovien kunnossapitokorjauksia

2021

Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö. Kaivonkannen suoristus. Huoneistojen palovaroitinten uusinta. Autohallin tuuletusristikon uusinta. Talopesulan pesukoneiden hanojen korjaus. Katon johtojen läpivientien tarkistus ja tiivistemassojen uusinta tarpeellisin osin. Julkisivun elementtisaumojen uusinta D/ sisäpihan puoli, A/ pääty, A-B-C/ Kotisaarenkadun puoli. Sähköautojen latausinfra autohalliin. Jäte- ja sadevesi, pohja- ja tonttiviemäreiden painehuuhtelu ja kuvaus. Saunaosastojen saunojen puuosien tarkistus ja huoltokäsittely. Lämmitysverkoston paisunta-astian uusiminen. Lämmönjakohuoneen laitteiden tarkastus ja havaittujen puutteiden korjaus. Hissien määräaikaistarkastus ja siinä havaittujen asioiden korjaukset. Autohallin jätevesipumpun uusiminen. Väestönsuojien huolto, tiiveyskoe. Kameravalvontajärjestelmän tallennuslaitteiston uusiminen. Kerhohuoneen sohvan uusiminen. Kotisaarenkadun puupenkkien maalaus. A-portaan kerhohuoneen akustiikkalevyjen korjaus. Ovien kunnossapitokorjauksia

2020

Saunaosastojen saunojen puuosien tarkistus ja huoltokäsittely. Talopesulan pyykinpesukone #2, vaihto uuteen. Julkisivun elementtisaumojen korjaukset sisäpihan puolella E-F-portaiden kohdalla (SRV). Lattiakaivojen tarkastus. Ilmanvaihtojärjestelmän puutteiden korjaus yhdessä huoneistossa. D-portaan aulan kivien vaihtoja. Kerhohuoneen oven korjaus

2019

Saunaosastojen saunojen puuosien tarkistus ja huoltokäsittely. Varastotilojen lattioiden huoltomaalaus, osittain. Autohallin valaisinten putkilamppujen vaihto led-putkiin. Saunaosastojen suihkuhuoneiden lattiasaumojen uusiminen, osittain (SRV). Hissien määräaikaistarkastus (Inspecta) Hissi, B-porras: Alarajakytkimen uusiminen. Hissi, D-porras: Hissin sähköisen hätäkäytön korjaus. Parvekelasien huolto (Lumon). Patteriverkoston putken vuodon korjaus ja putkiliitoksen vuodon korjaus (SRV). Ontelolaattojen kuivatuksia rakennusaikaisesta kosteudesta (SRV). Talopesulan pienen pyykinpesukoneen uusiminen (Talpet). Jätehuoneen valaisinten putkilamppujen vaihto led-putkiin Talopesulan pyykinpesukone #1, vaihto uuteen. SRV:n takuukorjauksia (

2013-2019

)

2018

Salaojajärjestelmän kuvaus (yhtiö), salaojaputken liitoksen korjaus. Ulkoportaiden, luiskien, sisääntulojen ja liiketilan ympäristön betonisten pihakiveyksien tarkastus. Maalattujen ulkoseinien maalipinnan tarkistukset, pieniä huoltomaalauksia. Takkahuoneen parvekkeen laudoituksen uusiminen . Katon varusteiden tarkastus. Varastotilojen lattioiden huoltomaalauksia WC-istuinten ja hanojen vuotamattomuuden tarkistus. Hissi, D-porras: Nopeudenrajoittimen köyden uusinta. Hissi, E-porras: Nopeudenrajoittimen köyden uusinta. Hissi, E-porras: Jarrun uusiminen. Hissi, F-porras: Nopeudenrajoittimen köyden uusinta. Saunaosastojen saunojen puuosien tarkistus ja huoltokäsittely. Lisää esitteellä.


Tulevat korjaukset ja remontit

2022

Takuukorjauksien valvonta. Maalattujen ulkoseinien maalipinnan tarkistukset ja tarvittaessa paikka- ja huoltomaalauksia. Ulkokaiteiden tukevuuden tarkistus. Liesikupujen rasvasuodattimien vaihto. Valaisimien kunnostus (jatkuva). Yhteisten sauna- ja pesutilojen märkätilojen silikonisaumojen ja kynnysten tarkistus ja tarvittaessa uusiminen.

2022-2023

Talopesulan kuivausrummun uusiminen.

2022-2030

Ilmanvaihtokoneiden osia uusitaan tarpeen mukaan.

2023

Ulkoportaiden, luiskien ja sisääntulojen betonisten pihakiveyksien tarkastus ja tarvittaessa painumien oikaisu (viimeksi

2018

,

2021

). Elementti- ja liikuntasaumojen uusinta, loput 4 sivua seitsemästä (Brysselink, Brysselink sisäpiha, Kotisaarenk sisäpiha. Lattialämmitystermostaattien uusiminen. 1-otehanojen ja termostaattihanojen puhdistus tarpeen mukaan.

2024

Parvekelasien huolto. Autotallien betoniosien tarkastus. Pukuhuoneiden seinien maalaus, pukuhuoneiden muovimattojen tarkistus.

2023-2025

Ikkunoiden huoltokierros (lukitukset, säädöt, tiivistykset). Huoneistojen ja muiden ulkopistorasioiden uusimiset.

2025

Talotekninen huoneistokartoitus. Sisäänkäyntien syvennysten huoltomaalaus. Ulkokaiteiden huoltomaalaus. Portaiden aulatilojen seinien huoltomaalaus (D-portaan aula viimeksi

2016

, muut alkuperäisiä). WC-istuinten ja hanojen vuotamattomuuden tarkistus ja tarvittaessa huolto. Saunan pesutilojen tarkastus.

2025-2030

Lämmityksen perussäätö (= lämmitysverkoston tasapainotus), linjasäätöventtiilien kunnostustarve selventyy toteutuksessa. Patteriventtiilen uusiminen tai kunnostaminen (lämmityksen perussäädön yhteydessä). Mankelin korvaaminen uudella, mahdollisesti kuumamankelilla Lisää esitteellä.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Isolokki

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy ISA Vernissakatu 4, 01300 Vantaa Ari Kaino p. 0207 862 150

Yhtiön tilat ja varustelu

Sauna, mankeli, lastenvaunuvarasto, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, kerhotila, talovarasto, väestönsuoja. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvahto lämmöntalteenotolla.

Energialuokka

D2013

Tontin pinta-ala

5120m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Helsingin kaupunki

Tontin vuokra

321593.65

Tontin vuokra-aika

2099-12-31 00:00:00.000

Sijainti

Brysselinkatu 1
00560, Arabianranta, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.