Rakennusvuosi

2008

Tontti

oma

Kerros

1/6

Nyt tarjolla omalla tontilla sijaitsevasta yhtiöstä kolmio, josta on pidetty hyvää huolta!

Tässä läpitalon kodissa on ikkunat kahteen eri ilmansuuntaan. Lasitettu parveke on länteen rauhallisen sisäpihan puolelle. Asunnon pohjaratkaisu on toimiva. Tässä kaksikerroksisessa kodissa yläkerta on sisääntulokerros ja sieltä löytyy keittiö, olohuone+toinen tämän kodin kylpyhuoneista. Alakerrassa on tämän kodin kaksi makuuhuonetta, walk-in vaatehuone ja alakerran kylpyhuoneesta/saunatiloista ei tilaa puutu. Ulkoluhtikäytävästä oma sisäänkäynti, käytävän kolmas, eli viimeinen asunto (ei läpikulkua). Asunnossa on Fujitsu-ilmalämpöpumppu (viilennys, asennettu 2021, A+++).

Asunnon yhteydessä myydään parkkihallista autopaikka hintaan 25 000 euroa.

Taloyhtiön asukkailla on käyttöoikeus monipuoliseen kuntosaliin, pesutupaan, verstaaseen, kerhotilaan sekä juhlasaliin. Sen lisäksi autohalliin pääsee hissillä suoraan rappukäytävästä. Hyvät pyöräkellaritilat ja tilava oma häkkivarasto. Tässä asunnossa on bonuksena koko parvekkeen kokoinen varastotila parvekkeen alla.

Asunto on juuri sinulle, joka tykkäät elää kaupungissa, mutta kaipaat rauhaa ja luontoa lähellesi.
Kaikki palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet ovat hyvät. Eritystä tässä sijainnissa on maalaismainen ympäristö, Vanhankaupunginlahden lintuparatiisi, Lammasaareen johtavat pitkospuut ja Viikin upea luonnonsuojelualue. Täällä on helppo viihtyä. Alueella on paljon harrastusmahdollisuuksia ja upeat ulkoilumaastot ovat mitä mahtavimmat. Arabian ja Viikin Prismakeskuksen päivittäiset palvelut ovat lähellä. Julkisilla liikennevälineillä pääsee liikkumaan näppärästi ja autolla isoille teille ei montaa minuuttia aja.

Yhtiöjärjestyksen mukaan: 3h+kt+s

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Tytti Löppönen / 045 859 9757 tai tytti.lopponen@roof.fi
Ahmed Adan / 045 108 5353 tai ahmed.adan@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
We can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

82 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

429 000 €

5264 €/m2

Myyntihinta 429 000 €

Yhtiövastike 357,79 €

Vesimaksu 16 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 41.68

Muut kustannukset Vastike sisältää myös taloyhtiönetin

Tehdyt korjaukset ja remontit

2021

Parvekelasien huolto, sähköautojen latausinfrastruktuurin rakentaminen autohallin yhteistyössä naapuritaloyhtiöiden kanssa

2020

VSS-tilan tiiveyskoe (10v. välein), A-portaan hissin jarruyksikön korjaus

2019

Tuutingin jäte- ja sadevesijärjestelmän tutkimus, Parvekerakenteiden liikuntasaumojen uusiminen tarvittavilta osiltaan, Tuutingin puoleisen pihakannen tiivistäminen, Olosuhdemittareiden asentaminen

2018

Jäteviemäreiden huuhtelu (5v. välein), Kiinteistön peruskuntoarvio

2017

Salaojien kuntotarkastus

2012

Sähkölukkojen asennus pysäköintihallin porraskäytäväoviin


Tulevat korjaukset ja remontit

Kunnossapitotarve seuraavan viiden vuoden aikana: 2023: Palovaroittimien uusiminen, kameravalvontajärjestelmän tallentimen uusiminen, autohallin valaistuksen muuttaminen LED valoiksi ja niiden ohjauksen parantaminen yhdessä muiden taloyhtiöiden kanssa 2024: Salaojajärjestelmän huuhtelu ( 5 vuoden välein), terassilaudoituksen uusiminen tarkastelujaksolla, märkätilat on hyvä tarkastaa 5 vuoden välein, viemärihuuhtelut suosituksen mukaan viiden vuoden välein 2025: Keskusten määräaikaistarkastus (pääkeskukset, nousukeskukset, mittauskeskukset ja ryhmäkeskukset) 2026: Taloautomaatiojärjstelmän päivitys Kattokaivojen puhdistus vuosittain, VSS tilan tiiveystarkastus 10 vuoden välein (tarkastettu 2020), patteritermostaattien uusiminen ja lämmityksen tasapainotus tarvittaessa tulevana 5-vuotistarkastelujaksolla, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö (10 vuoden välein), hissit tarkastetaan kahden vuoden välein Lämmitysjärjestelmä: Ei välitöntä tarvetta, toimimoottoreita, antureita ja venttiilejä uusitaan niiden vikaantuessa. tarkastelujaksolla tehdään maalämmön ja aurinkosähköpaneelien asentamisen selvitys ja käynnistetään mahdollinen energiaremontin valmistelu.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Tuutinki

Isännöitsijän yhteystiedot

Wisenheimers Oy Miki Turkia 046 600 4501 asiakaspalvelu@wisenheimers.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo/poisto, antennijärjestelmä kaapeli, väestönsuoja, irtainvarasto, ulkoiluvälinevarasto, yhteiset tilat erillisessä rakennuksessa, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone.

Energialuokka

E2013

Tontin pinta-ala

2515m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Jokisuunpolku 2
00560, Vanhankaupunginkoski, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.