Rakennusvuosi

2019

Yhtiövastike

234,00 €

Tontti

oma

Kerros

2/2

Lintuvaaran idyllisellä ja lapsiperheiden suosimalla pientaloalueella tarjolla kaunis kaksikerroksinen koti.

Kolme huonetta, avokeittiö, vaatehuone ja sauna tekevät tästä kodista täydellisen valinnan sinulle ja perheellesi.

Avokeittiössä löytyvät Puustellin kalusteet, kvartsi työtaso, kiinteä saareke sekä laadukkaat kodinkoneet. Rakentamisen aikana perhe sai vaikuttaa pintamateriaaleihin ja keittiösuunnitteluun, joten tämä keittiö vastaa varmasti tarpeitasi.

Keittiö yhdistyy tilavaan ja valoisaan olohuoneeseen josta on käynti isolle terassille, täällä voit nauttia auringonpaisteesta aamusta iltaan. Osa terassista on lasitettu, jolloin käyttöaika pitenee pitkälle syksyyn

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta josta päämakuuhuoneessa on vaatehuone. Päämakuuhuoneesta aukeaa lasitettu parveke.
Rentoutumista tarjoaa kylpyhuoneen yhteydessä oleva sauna, jonka lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka takaa mukavan lämmön kaikkialla.

Asunnon yhteydessä myydään myös autopaikka erillisenä osakkeena hintaan 2.000 €.

Sijainti Lintuvaaran idyllisellä pientaloalueella tarjoaa rauhallisen ympäristön lapsiperheille. Alue on vehreä ja tarjoaa hyvät kulkuyhteydet Leppävaaraan ja Selloon, missä löydät kaikki tarvitsemasi palvelut ja juna-aseman.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotipesään.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Ildiko Katona-Hiekkanen / 040 575 9990 tai ildiko.katona-hiekkanen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English. Szolgáltatás magyar nyelven is.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

76 m2

3h+avok+vh+kph+erill.wc+parveke, takaterassi,


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

379 000 €

4987 €/m2

Myyntihinta 379 000 €

Yhtiövastike 234,00 €

Hoitovastike 228,00 €

Vesimaksu 15 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 15

Muut kustannukset Hybridiauton lataus 30 €/kk. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Vesimaksuennakko 15,00 €/hlö/kk. Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoito- ja /tai rahoitusvastiketta vastaavan summan. Valtuutus voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Tehdyt korjaukset ja remontit

Rakennuttaja suorittaa vuosikorjauksia tilikauden 2023 aikana.


Tulevat korjaukset ja remontit

KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA: Talo on valmistunut lokakuussa 2019 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

As Oy Espoon Visertäjä

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Pasi Puustinen Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa p. 0207 488 272 / pasi.puustinen@kiinteistotahkola.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Asunnossa on lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä. Asunnon ilmanvaihtoa voi tehostaa liesikuvusta. Kaikki vesijohtokalausteet ovat energiaa säästäviä. Perustukset: betonirakenteiset. Alapohja: pääosin maanvarainen ja osin kantava, tuulettuva ontelolaattarekenne. Välipohjat: ontelolaatta. Yläpohja: puinen kattoristikko. Ulkoseinät: puurakenteellinen elementti sekä kantavia betonielementtiä. Huoneistojen väliseinät 1.krs teräsbetonielementti ja 2.krs puurakenteinen. Asunhuoneiden kevyet väliseinät kipsilevy/teräsranka. Rakennustapaseloste on saatavilla välittäjältä.

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

3940m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Sarvipöllönkuja 1
02680, Lintuvaara, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.