Rakennusvuosi

2012

Yhtiövastike

312,90 €

Tontti

valinnainen vuokratontti

Kerros

2/4

Hissi

On

Tyylikäs perheasunto halutulla Konalan alueella. Tonttiosuus on lunastettu tämän asunnon kohdalla! Asunnon ikkunoista on mukavat rivitalomaiset näkymät eikä suoraan vastapäätä ole toisia korkeita taloja. Omasta saunasta pääset vilvoittelemaan lasitetulle parvekkeelle. Asumisviihtyvyyttä tuo kaksi kylpyhuonetta.

Kauppakeskus Ristikko sijaitsee noin 120 metrin päässä, josta löytyy hyvät päivittäistavarapalvelut mm. apteekki, 2 parturia ja useita ravintoloita. Konalan liikuntapuisto on noin 200 metrin päässä ja vieressä on Helsingin kaupungin tenniskentät (3kpl). Alle kahden kilometrin säteeltä löytyy useampi koulu sekä päiväkoti. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja omalla autolla pääset sujuvasti Kehä I:lle sekä Kehä III:lle.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Tytti Löppönen, 045 859 9757 tai tytti.lopponen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

75 m2

3h, avok, kph, wc, s, lasitettu parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

340 000 €

4564 €/m2

Myyntihinta 340 000 €

Yhtiövastike 312,90 €

Hoitovastike 312,90 €

Vesimaksu 22 €/hlö/kk

Muut kustannukset Hoitovastike 01.07. alkaen 5,5 € / m2. Hallituksella valtuudet periä tai olla perimättä 1-2 ylimääräistä yhtiövastiketta tilikauden aikana yhtiön taloustilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Yhtiöjärjestyksen 5 §:n mukaan: Veden kulutuksesta peritään erillinen korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Veden kulutuksesta voidaan periä hallituksen määräämä ennakkomaksu huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärän mukaisessa suhteessa. Huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden haltijan vaihtuessa, tulee ostajan ja/tai myyjän huolehtia vesimittareiden luennasta kustannuksellaan ja ilmoittaa lukema isännöintiin laskutusta varten.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

Sähköautojen latausinfra autopaikoille. Kuntoarvio + PTS.

2021

Patterien lämmitysveden kierron osalta tarvittavia tarkastuksia ja lämmitysverkoston tasapainotus ja säätö tehty.

2018

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö.

2016

Porraskäytävien ikkunat sekä parvekkeiden kaiteiden ulkopintojen pesu.

2015

1. kerroksen parvekkeiden lattiat öljytty.

2013

Vuositakuukorjaukset tehtiin pääosin syksyn

2013

aikana. Katon vuotoja on korjattu vielä

2017

ja

2018

aikana.


Tulevat korjaukset ja remontit

Kunnossapitotarpeet vuosille 2022-2026 kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2022: Salaojien huuhtelu ja kuvaus. Märkätilojen tarkastus. 2023: Huoneistojen palovaroittimien uusiminen. 2026: Yleisten tilojen pintojen kunnostus. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Limetti

Isännöitsijän yhteystiedot

Retta Services Oy / Huittinen Emilia, Ahventie 4 B 38, 3. krs, 02170 Espoo, p. 010 228 4000, emilia.huittinen@retta.fi.

Yhtiön tilat ja varustelu

Kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot, huoneistokohtainen ilmanvaihto. Yhtiön välittömään hallintaan jäävän kerhotilan mahdollisen käyttökorvauksen määrää yhtiön hallitus siten, että tilan käytöstä perittävä korvaus vastaa mahdollisuuksien mukaan tilan ylläpidosta yhtiölle aiheutuvia kustannuksia. Yhtiön hallitus voi laatia ja hyväksyä kerhotilaa koskevat mahdolliset käyttö- ja järjestyssäännöt, joita osakkeenomistaja on velvollinen noudattamaan. Siinä tapauksessa, että osakkeenomistaja rikkoo törkeästi hallituksen laatimia em. sääntöjä, voi hallitus kieltää kyseessä olevalta osakkeenomistajalta oikeuden käyttää kerhotilaa määrätyksi ajaksi. Yhtiöjärjestyksen 19 §:n mukaan laaja tupakointikielto: Tupakointi on kielletty huoneistojen parvekkeilla, huoneistojen pihaterasseilla sekä huoneistojen sisätiloissa. Tupakointi on niin ikään kielletty yhtiön tuuletusparvekkeilla, yhteisissä ja yleisissä sisätiloissa, autohallissa, yhtiön rakennusten sisäänkäyntien läheisyydessä sekä yhtiön piha-alueella. Tässä mainittua tupakointikieltoa rikkova osakkeenomistaja tai muu huoneistossa asuva laiminlyö velvollisuutta noudattaa, mitä järjestyksen säilymiseksi yhtiön tiloissa on tarpeen.

Energialuokka

D2013

Tontin pinta-ala

805m2

Tontin omistus

valinnainen vuokratontti

Tontin Vuokranantaja

Suomen Osatontti Oy

Tontin vuokra

30959.0

Tontin vuokra-aika

2061-05-04 00:00:00.000

Sijainti

Soodakuja 3
00390, Konala, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.