Rakennusvuosi

2016

Yhtiövastike

324,00 €

Tontti

oma

Kerros

2/7

Lauttasaaren Vattuniemessä puistojen ja meren läheisyydessä kaunis koti, jossa on lottovoittajan tunnelmaa. Rakennus on toiminut ennen Veikkauksen kirjanpainorakennuksena vuodesta 1968. Vuonna 2016 rakennus saneerattiin ja muutettiin asuinkäyttöön, perustukset ja teräsbetoninen runko jäi. Ihastut heti kun astut rakennukseen sisälle – avarassa sisäänkäyntiaulassa valo tulvii sisään kattoikkunoista.

Kodissa on avokeittiö niemekkeellä, mikä mahdollistaa seurustelun kokkailun lomassa. Keittiössä on integroidut korkeat jää- ja pakastinkaapit sekä astianpesukone, työtaso on kvartsikomposiittia. Olohuoneen puolelle mahtuu hyvin isompikin ruokapöytä ja sen jatkeena on lasitettu parveke. Täällä on tilava kylpyhuone kodinhoitonurkkauksella ja kaunis sauna. Lisäksi kodissa on erillinen wc.

Tämän merellisen kaupunginosan ehdottomia valtteja ovat upeat ulkoilumahdollisuudet ja meren läheisyys. Länsimetron myötä keskustan palvelut ovat muutaman minuutin päässä. Tämä koti on puiston kupeessa, ja monenmoiset ulkoilumahdollisuudet avautuvat heti kotiovelta. Muutaman sadan metrin päässä on Kasinonrannan uimaranta. Kävelyetäisyydellä ovat niin ruokakaupat, koulut kuin päiväkodit.

Otathan yhteyttä ja varaa itsellesi sopiva esittelyaika – Tervetuloa ihastumaan!
Välkommen, garanterar att ni blir förtjusta!

Jaana Huurinainen LKV, KiAT, RI, p. 040 359 3747 tai jaana.huurinainen@roof.fi
Betjänar även gärna på svenska / I can provide services also in English
www.roofgroup.fi

Pohjakuva

81 m2

3h, avok, kph, wc, lasitettu parveke (yj 3h+kt+s).


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

650 000 €

8025 €/m2

Myyntihinta 650 000 €

Yhtiövastike 324,00 €

Hoitovastike 324,00 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Muut kustannukset Yhtiökokouksessa 2022 päätettiin myöntää hallitukselle valtuutus periä enintään kahden kuukauden ja jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Jos on autohalli osake, hoitovastike on 2 e/m2. Mikäli tahtoo varata yksittäisen saunavuoron se maksaa 30 e/krt (joudutaan manuaalisesti asettamaan).

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

Väestösuojan tarkastus, kattohuoltospimus, hissin määräaikaistarkastus. SRV vuositakuukorjauksia: parvekkeiden palolasityöt, ulkoseinien pellitys ja rappaustyöt, ikkunoiden saumaukset tehty (tai osittain loppusuoralla). Autohalliin Plugitin lisäautolatauspisteiden asentaminen (autohallipaikan osakkaat maksoi itse tämän kulun).

2021

Yhtiössä tehdyt huoltotoimenpiteet: Kuukausittain paloilmoitin-, sprinkleri- ja turvavalaisijärjestelmän tarkastus. Suodattimien vaihto 2 krt/v. Ulko-ovien ja parvekkeiden oven lukkojen ja kahvojen tarkastus. Parkkihallin ovien määräaikaistarkastus. Hissien määräaikaistarkastus. Lämmityksen tarkkailu ja huolto

2021

Taloyhtiön pihalle ja autohallin sisäänajoväylille asennettiin kameravalvonta.

2017-2021

SRV Oy, takuuaikaiset korjaukset mm. vesikattojen uusiminen v.

2020

ja autohallin lattian uudelleenpinnoitus.


Tulevat korjaukset ja remontit

2023

SRV vuositakuukorjauksia: Mikäli kaikki ei olla saatu valmiiksi vuonna

2022

.

2022

-

2026

Huoltotoimenpiteistä tehdään selvitys vuosittain (myös vuoden

2022

huoltotoimenpiteistä on tehty) ja ne ovat hyvin samanlaisia vuosittain. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Kvartto

Isännöitsijän yhteystiedot

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy / Tero Varis Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki p. 010 3276 451, tero.varis@braleva.fi

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

2499m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Perttulantie 6
00210, Lauttasaari, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.