Yhtiövastike

270,00 €

Tontti

oma

Kerros

1-2/ 2

Tyylikäs rivitalokolmio lapsiperheiden suosimassa Puistolassa!

Nykyaikaiset ja vaaleat pintamateriaalit ihastuttavat tässä kodissa. Alakerrassa olohuone ja keittiö muodostavat avarat oleskelutilat. Olohuoneesta käynti pihalle. Moderni ja tyylikäs keittiö, jossa hyvin kaappi-ja säilytystilaa. Alakerrassa lisäksi erillinen wc.

Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Yläkerrassa myös nykyaikainen kylpyhuone saunalla. Yläkerrasta käynti parvekkeelle, jossa kesäisin onnistuu esimerkiksi pyykkienkuivaus. Asunnossa myös ilmalämpöpumppu sekä ulkovarasto.

Asunnolle kuuluu katettu autopaikka.

Puistolan pientaloalue sijaitsee pääradan varrella ja Puistolan juna-asema on muutaman sadan metrin päässä. Alueelta löytyvät niin päiväkodit kuin koulut. Vehreitä puistoalueita, leikkipuistoja sekä pelikenttiä. Kulkemaan pääsee myös useammalla bussilinjalla tai autolla. Nopea saavutettavuus Kehä kolmoselle ja Lahdenväylälle. Kauppakeskus Jumbo sekä Tikkurilan palvelut lyhyen ajomatkan päässä.

Myynti:

Lari Saarinen
040 763 3374
lari.saarinen@roof.fi

Service also in English.

Ota yhteyttä ja varaa aika yksityisesittelyyn!

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Pohjakuva

74 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

330 000 €

4459 €/m2

Myyntihinta 330 000 €

Yhtiövastike 270,00 €

Hoitovastike 270,00 €

Vesimaksu 25 €/hlö/kk

Tehdyt korjaukset ja remontit

-- 2006: Huoneistojen ikkunoiden sekä ulko-, terassi- ja parvekeovien uusiminen. -- 2011: Kaukolämpöön liittyminen. -- 2013 IV-kanavien puhdistus -- 2015: Vesikaton ja sadevesijärjestelmien uusiminen. -- 2015: Autokatoksen huoltomaalaus. -- 2019: Hiekkalaatikon uusiminen. -- 2021: Pihan kunnostus: massanvaihto ja asfaltointi ajoalueilla ja autokatoksessa, massanvaihto ja pintamurskeen asennus pihakäytävällä.


Tulevat korjaukset ja remontit

-- Alankotien puoleisen lauta-aidan kunnostus, puhdistus ja huoltomaalaus (osakkaat) -- Pihan pylväsvalaisimen korjaus tai uusiminen (ulkopuolinen urakoitsija) -- Palotikkaiden kunnon tarkastus (osakkaat) -- Ilmanvaihtokanavien puhdistus (ulkopuolinen urakoitsija) -- Huoneistojen lämpötilojen mittaus lämmityskaudella ja tulosten edellyttämät toimenpiteet. (osakkaat ja ulkopuolinen urakoitsija)

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Alankotie 18

Isännöitsijän yhteystiedot

Asukas isännöinti. Maarit Paun ampaun@gmail.com

Yhtiön tilat ja varustelu

Ilmanvaihto: Painovoimainen, urheiluvälinevarasto

Energialuokka

C2018

Autokatosten määrä

5

Tontin pinta-ala

1831m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Alankotie 18
00730, Puistola, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.