Rakennusvuosi

2020

Tontti

oma

Kerros

1/2

Etsitkö unelmiesi kotia Tapiolasta, onko kivitalo toiveena? Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan vuonna 2020 rakennettuun rivitalokotiin, joka sijaitsee suositulla Pohjois-Tapiolan pientaloalueella.

Yläkerrassa on avokeittiö niemekkeellä, mikä mahdollistaa seurustelun kokkailun lomassa. Olohuoneen suuret ikkunat länteen tarjoavat valoa ja näkymän ilta-aurinkoon. Tilaan mahtuu hyvin isompikin ruokapöytä, ja olohuoneen jatkeena on lasitettu parveke, joka tarjoaa mukavan paikan rentoutua niin kesällä kuin talvellakin. Lisäksi omalla pihalla voit vaikka grillailla pitkälle syksyyn. Kodissa on kaksi tilavaa kylpyhuonetta, mikä tekee arjesta sujuvaa. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on oma kodinhoitohuonenurkkaus ja sauna, missä on hetivalmis kiuas. Yläkerrassa on kaunis makuuhuone ja alakerran askarteluhuone sopii myös hyvin toiseksi makuuhuoneeksi tai vaikka työhuoneeksi.

Asumiskustannukset ovat tässä kohteessa pienet. Asunto lämpiää vesikiertoisella lattialämmityksellä, jota lämmittää vesi-ilmalämpöpumppu. Kesäisin mukavuutta tuo viilentävä ilmalämpöpumppu.

Pohjois-Tapiolan alue on suosittu asuinalue, sen sijainti on loistava ja läheltä löytyvät niin hyvämaineiset koulut, Urheilupuiston harrastemahdollisuudet kuin kauppakeskus Ainoan monipuoliset palvelut, ja metrollekin on matkaa vain 1 km. Pääset myös omalla autolla liikkumaan kätevästi paikasta toiseen – esimerkiksi Kehä I ja Kehä II ovat parin minuutin päässä.

Soitathan, niin mennään ihastumaan.
______________________________
Lisätietoja ja myynti:
Jaana Huurinainen LKV, KiAT, RI

040 359 3747
Jaana.huurinainen@roof.fi

Hintatiedot

Velaton hinta

498 000 €

6426 €/m2

Myyntihinta 498 000 €

Vesimaksu

Kiinteistövero 512

Lämmityskustannukset (muu kuin sähkö, €/kk)

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk)

Muut kustannukset Vesi ja jätevesi 21 e/kk, puhtaanpito 23 e/kk. Myyjän sopimuksella sähkö maksoi vuonna 2022 yhteensä 1 500 e/vuosi (lämmitys, veden lämmitys, viilennys, ilmanvaihto, heti valmis kiuas, taloussähkö), ka n 125 e/kk. Kaikki asumiskustannukset ovat olleet vuonna 2022 yhteensä 2760 e, missä mukana kiinteistövakuutus, kiinteistövero, puhtaanapito, vesi ja sähkö, ka n. 223 e/kk

Tehdyt korjaukset ja remontit


Tulevat korjaukset ja remontit

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

49-16-4-2

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

886m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Espoon kaupunki on myöntänyt kerrosalan kasvattamista 14 m2, eli lupa on 280 kerros m2.

Kaava, m2

Espoon kaupunki 09 816 21 Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue.

Sijainti

Kontti 3 D
02130, Pohjois-Tapiola, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.