Yhtiövastike

262,20 €

Tontti

oma

Kerros

4/ 6

Valoisa ja tilankäytöltään tehokas kolmio Leppävaaran Vermonniityssä tarjoaa loistavat mahdollisuudet luovaankin sisustamiseen

Muuta nyt aivan Leppävaaran naapurustoon, urbaaniin Vermonniittyyn rakennettuun “kotikortteliin”, jonka läheltä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät kattavine palveluineen ja toimivine liikenneyhteyksineen.

Vuonna 2020 rakennetun Asunto Oy Espoon Virranvälkkeen asunnot on suunniteltu toimivan tilankäytön ehdoilla. Myynnissä olevan kolmion sydämenä on avara oleskelutila, jonka eteisen puoleisessa päädyssä on moderni, vaaleasävyinen Puustellin keittiö integroiduin kodinkonein.

Asunnon molemmat makuuhuoneet sijoittuvat olohuoneen toiseen päätyyn, pienempi makuuhuoneista soveltuu myös mainiosti kompaktiksi työtilaksi. Sisäänkäynnin vierestä löytyy avara kylpyhuone/WC-tila, joka luo riittävät puitteet toimivaan pyykkihuoltoon.

Asunnon oleskelutilasta avautuvat laajat ikkunapinnat useamman taloyhtiön hallinnanjakosopimuksella jaetulle puistomaiselle piha-alueelle. Olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, joka muodostaa keväästä lämpimään syyskesään oman, oleskelutilaa laajentavan huoneensa.

Lämmitys on toteutettu koko asunnon osalta lattialämmityksellä, eli patterit eivät ole rajoittamassa sisustajan luovuutta. Säilytystilat on toteutettu näkemyksellä: sekä eteisen että makuuhuoneiden liukuovikomerot on varustettu laadukkain Elfa-sisustein.

Syksyllä 2023 liikennöintinsä aloittaneen pikaraitiotien pysäkki on viereisen Perkkaantien varressa ja tarjoaa sujuvat yhteydet Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välillä. Reilun kilometrin päässä sijaitsevasta kauppakeskus Sellosta löydät pääkaupunkiseudun kattavimmat palvelut ja Leppävaaran asemalta matkaat junalla reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustaan.

Asunnon ostajalle on tarjolla myös erillisosakkeina lämpöpistokkeella varustettu autohallipaikka viereisestä Perilänkujan pysäköintitalosta 11.000 euron hintaan. Omalla autolla matkaat sujuvasti pitkin Kehäteitä sekä Turuntietä eri puolille pääkaupunkiseutua.

Asunto Oy Espoon Virranvälke on myös ekologinen valinta: taloyhtiön katolle toteutettu aurinkovoimala tuottaa tällä hetkellä energiaa vain kiinteistön tarpeisiin, mutta myöhemmin perustettavan energiayhteisön myötä energiaa voidaan aikanaan ohjata myös asuinhuoneistojen käyttöön.

Huomaathan, että alun perin valinnaiselle vuokratontille rakennetun taloyhtiön tonttiosuus on tämän asunnon osalta lunastettu ja sisältyy asunnon velattomaan myyntihintaan.

Ota yhteyttä ja varaa oma yksilöllinen esittelyaikasi jo tänään:

Harto Pasonen
myyntineuvottelija, BBA
050 529 9768
harto.pasonen@roof.fi
ROOF LKV Espoo Oy

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

59 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

325 000 €

5508 €/m2

Myyntihinta 323 445 €

Velkaosuus 1 554 €

Yhtiövastike 262,20 €

Rahoitusvastike 29,50 €

Hoitovastike 230,10 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 24

Tehdyt korjaukset ja remontit

Yhtiö valmistunut 2020. Tilikauden 2022 aikana tehty huoltokirjan mukaisia kunnossapitotoimia. Erillistä kunnossapitotarveselvitystä ei ole laadittu, koska yhtiö on uusi.


Tulevat korjaukset ja remontit

Yhtiö valmistunut 2020. Yhtiön hallitus katsoo, ettei vuosille 2023-27 ole tiedossa sellaisia peruskorjaustoimenpiteitä, joilla olisi merkittävä vaikutus yhtiön tiai osakkaiden talouteen. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaiseista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Virranvälke

Isännöitsijän yhteystiedot

Retta Services Oy, Petri Wuotila, Helsinki Valimotie, puh. 010 228 2000.

Yhtiön tilat ja varustelu

Huoneistokohtainen ilmanvaihto. Naapuritalossa oleva sisäkuntosali asukkaiden käytössä. Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen perimään tai jättämään perimättä tarvittaessa enintään (2) ylimääräistä hoito- ja rahoitusvastiketta yhtiön taloustilanteen niin vaatiessa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka.

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

3050m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Perilänkuja 4
02600, Vermonnitty, Perkkaa, Leppävaara, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.