Yhtiövastike

343,20 €

Tontti

oma

Kerros

1/ 1

Yksitasoinen rivitaloasunto isolla viihtyisällä pihalla!
Tässä kodissa on tehty runsaasti remontteja niin pinnoille kuin tekniikalle.

Kodin sydämenä toimii olohuone, jossa lämpöä luo varaava takka. Tyylikkäästi päivitetyssä keittiössä on runsaasti työtasoa ja kaapistoja sekä mainiosti tilaa myös kuuden hengen pöydälle. Keittiöstä on käynti takapihalle isoine terasseineen. Hyvät säilytystilat omaavassa asunnossa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on helposti väliseinän palauttamalla tehtävissä kolmas makuuhuone. Niin makuuhuoneissa kuin eteisessä on reilusti kaappitilaa ja lisäksi eteisen ääreltä löytyy vaatehuone sekä etuoven viereltä ulkovarasto. Modernissa kylpyhuoneessa on huoneiston toinen wc, kodinhoito tilaa ja sadesuihku. Kylpyhuoneen yhteydessä on tunnelmallinen sauna ja oma uloskäynti, josta on mukava piipahtaa vilvoittelemaan omalle pihalle.
Isolla ja aurinkoisella takapihalla on talon ääreen rakennettu iso terassi, pieni puutarhavaja ja kätevä portti suoraan oman autokatospaikan äärelle.

Asunto Oy Weikkolan Kuusikko II on viihtyisä ja hyvin hoidettu taloyhtiö, jonka maksuvalmius on 2023 tilinpäätöksen mukaan ollut tilikauden aikana erittäin hyvä.

Veikkolassa asut rauhallisessa ympäristössä, jossa palvelut, koulut sekä monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet löytyvät läheltä. Veikkolasta kurvaa myös nopeasti Turun moottoritielle ja sen myötä pääkaupunki seudulle alle puolessa tunnissa. Myös linja-autokyydit kulkevat Veikkolasta sujuvasti Kamppiin asti.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 4 h+k+s+vh+wc+ulkovarasto

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
040 8350271 / mira.jarvinen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English
Jag kan betjäna också på svenska.

Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271!

Get a ROOF!
www.mirajärvinenlkv.fi
www.roof.fi

Pohjakuva

88 m2

3-4h, k, kph, s, wc, vh, var


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

225 000 €

2557 €/m2

Myyntihinta 218 320 €

Velkaosuus 6 679 €

Yhtiövastike 343,20 €

Rahoitusvastike 96,80 €

Hoitovastike 246,40 €

Vesimaksu oma mittari

Autopaikan kustannukset(€/kk) 14

Muut kustannukset Sähkönkulutus 10999 kWh/v (2022 toteuma) sisältäen talous- ja lämmityssähkön. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus noin 168,13 euroa/kk, perustuu 2022 kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin noin 11,36 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Omistajan vaihdoksen yhteydessä tulee lukemat ilmoittaa taloushallintoon. Vedenkulutus laskutetaan mittarilukemien mukaan. Jos huoneistossa on vesipostin mittari, on sen lukema ilmoitettava vesilukemailmoituksen yhteydessä. Hallituksella on oikeus periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike yhtiön talouden niin vaatiessa. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2024

Puiden kaato rajalta yhdessä naapuriyhtiön kanssa

2023

Puiden kaatoa pihalta, yhtiön vastuulle kuuluvat palovarottimet asennettu kaikkiin huoneistoihin.

2022

Rivin F pääty maalattu. Rivin G eteläpääty maalattu. Rivin H itäpääty maalattu. Salaojaputkien painehuuhtelua ja kaivojen puhdistusta hallituksen toimesta.

2021-2022

Kaikkien huoneistojen keittiöt ja märkätilat tarkistettu ja pintakosteusmitattu. Ikkunat uusittu, sälekaihtimet asennettu ja hyönteisverkot asennettu ikkunoihin

2021

Jätekatos purettu ja vaihdettu lukittaviin jäteastia suojiin, lisätty lumiesteet jätepisteen kohdalle. H9 keittiön vesivahinko korjattu (vakuutusyhtiö korvannut).

2020

F 2 kylpyhuoneen ja vesivaraajan korjaus.

2019

Ulkovarastojen kattojen korjaus ja otsalautojen vaihto huoneistoissa 13 ja 16. Asunnon 13 takaseinän laudoituksen uusiminen, villojen vaihto ja tuulensuojalevyt ja tuuletusrimojen laitto. Lumiesteitä asennettu kattoihin.

2018

I 11 keittön vesivahinko korjattu. Ulkovarastojen katot korjattu ja otsalautoja vaihdettu huoneistoissa 2, 9 ja 15.

2017

Otsalautoja ja kattolippoja uusittu.

2016

Pääovet uusittu ja lukitus vaihdettu Sentoon.

2015

Autokatoksen suoristus, autokatoksen sähkötolpparasioiden uusiminen, jätekatoksen lattian laatoitus, sähköpääkeskuksen lattian suoristus ja eristys. F-talon sadevesiviemäröinnin korjaus. G-talon toisen päädyn sadevesiviemäröinnin korjaus. Huoltomaalauksia ja pihateiden parannuksia.

2014

Hormit puhdistusnuohottu. J-talon yläpohjan lämmöneristys puhaltamalla. Asunnon H9 yläpohjan lisälämmöneristys. Ulkovalojen uusiminen. Autokatoksen rakenteet uusittu (vasen puoli).

2013

Leikkipaikka kunnostettu.

2012

Terassien ovet uusittu.

2008-2011

Kattolämmityselementtejä uusittu. Vesivaraajia uusittu ja pesutilojen vesieristeet uusittu pääosin. Julkisivulaudoituksia uusittu osittain.

2007

Vesikatto uusittu, samoin kattosillat.

2004

Yhtiö liitetty kaapelitv-verkkoon.


Tulevat korjaukset ja remontit

Yhtiön tulevat korjaukset ja perusparannukset 2023- 2027: 2024: Huoneistojen märkätilasaneerauksia. IV-kanaviston nuohous ja säätö. Hulevesien ohjaus. Yhtiökokoustiedotteen 2024 kunnossapitotoimenpiteitä koskevia päätöksiä: -Todettiin, että kunta on siirtänyt hulevesienohjaukseen liittyvät työt vuodelle 2026. Yhtiön puolesta tulisi toimia jo tulevana kesänä, jotta tilannetta saadaan parannettua nykyisestä. Asia on sovittava naapuriyhtiön kanssa, koska kyseessä on rajalla oleva ongelma. Tässä vaiheessa ajatus on kaivaa parempi oja tai salaoja yhtiön rajalle, töitä ei olla tekemässä huoneistojen takapihojen tai terassien läheisyydessä. - Kaikkia yhtiön varaajia ei ole siirretty saunaan lauteiden alle, vaan varaajia on joissain huoneistoissa vielä esimerkiksi makuuhuoneessa. Päätettiin hallituksen ehdotuksen mukaisesti, vesivahinkojen välttämiseksi, siirtää ennakoivasti varaajat saunaan lauteiden alle ja rahoittaa siirrot hoitovastikejäämällä. Kunnossapitotarveselvityksessä ja mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Weikkolan Kuusikko II

Isännöitsijän yhteystiedot

Retta Isännöinti / Moona Sirén 010-2282000 / moona.siren@retta.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Ilmavaihtojärjestelmä: koneellinen poisto.

Energialuokka

F2013

Tontin pinta-ala

6400m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Männistöntie 12
02880, Veikkola, Kirkkonummi

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.