Tontti

oma

Kerroksia

1

Kattavasti remontoitu yksitasoinen omakotitalo Kivistössä.
Tämä talo on tuotu kauttaaltaan nykyaikaan viimeisen kymmenen vuoden aikana niin rakenteellisesti kuin tekniikaltaan!

Laadukkain ja toimivin materiaalivalinnoin sisustetussa kodissa on valoisa olohuone, joka asettuu keittiön kanssa rintarinnan eteisen äärelle. Isompikin ruokapöytä sopii kumpaan vaan huoneista. Talossa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta ja mahdollisuus tehdä kolmas jakamalla isompi makuuhuone kahdeksi väliseinällä. Talon toisesta päästää löytyy takkahuone, joka johdattaa tyylikkääseen kylpyhuoneeseen ja saunaan, sekä suojaisalle takapihalle vilvoittelemaan. Erillisessä wc:ssä on tilaa myös pyykkihuollolle. Säilytystiloja löytyy runsaasti talon kaapistoista sekä autotallista ja varastoista. Kiinteistön piha-alue on huoliteltu ja kesällä etupihaa koristaa kukkaistutukset sekä omenapuut. Ajotie talon edustalle on asfaltoitu ja kulku taloon on viimeistelty laatoituksin.

Koti sijaitsee Kivistön rauhaisalla pientaloalueella, jossa koulut ja päiväkodit löytyvät läheltä. Omalla autolla kurvaa kätevästi isommille väylille, linja-autopysäkit löytyvät parin sadan metrin päästä ja Kivistön juna-asemalle on noin 1,7 km.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
040 8350271 / mira.jarvinen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English
Jag kan betjäna också på svenska.

Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271!

Get a ROOF!
www.mirajärvinenlkv.fi
www.roof.fi

Pohjakuva

109 m2

3-4h, k, kph, s, th, wc, var, at


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

375 000 €

3440 €/m2

Myyntihinta 375 000 €

Kiinteistövero 581,22 € (2022)

Jätehuoltokustannukset 59,90 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 10,03 €

Muut kustannukset Kokonaissähkönkulutus 16313 kWh/v (2022) sisältäen talous- ja lämmityssähkön. Sähkö-, puhtaanapito, vesi- ja jätevesimaksu kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä (nykyiset toteumat kolmen henkilön käytöllä). Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Varainsiirtovero 4% (ei koske ensiasunnon ostajia).

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

92-23-2-20

Tontin pinta-ala

878m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Asemakaava (Erillinen sitova tonttijako) AP-2 = Asuinpientalojen korttelialue. Kuhunkin rakennukseen saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuksia voi liittää toisiinsa kevyin rakennelmin. Asuntoa kohti saa rakentaa taloustilaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi enintään 30 m2. Lentomelualue 3 (LDEN 50-55 dB) Vantaan kaupunki / Kaavoitus p. 09 839 11

Sijainti

Moreenipolku 8 a
01700, Kivistö, Vantaa

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.