Rakennusvuosi

1961

Tontti

oma

Kerroksia

2

*** KUNTOTARKASTETTU 3/2023! ***
Tämän talon virallinen rakennusvuosi on 1961, mutta nykytilannetta kuvaisi paremmin vuodet 2020-2022 joiden aikana talo on remontoitu kauttaaltaan erittäin laadukkaasti niin rakenteiltaan, tekniikaltaan kuin pinnoiltaan ja sokerina pohjalla taloon on asennettu energiatehokas maalämpö 2014!

Kotiin astutaan sisään tilavaan laatoitettuun eteiseen. Alakerrassa eteen aukeaa iso olohuone, jossa on myös takkavaraus, sekä sen rinnalle asettuva tyylikkään tumma moderni keittiö. Tässä kerroksessa sijaitsee myös tilava makuuhuone kaapistoineen, erillinen wc ja talon toinen kylpyhuone.
Mukavan leveät portaat johdattavat yläkertaan, jossa on pinta-alaa enemmän lattia-alaa laskevan katon myötä. Yläkerta on tällä hetkellä yhtenä isona tilana, joka on muokattavissa myös kahdeksi erilliseksi huoneeksi.
Kellarikerrokseen on rakennettu viihtyisä saunaosasto vilvoittelu huoneineen. Tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja kaiken kruunaa kunnon puusauna. Kellarikerroksesta löytyy myös kodinhoitotila, runsaasti säilytystilaa, talontekniikka sekä nosto-ovellinen autotalli, joka taipuu moneen harrastukseen.

Talon piha-alue on huoliteltu ja ajoväyliltä asfaltoitu. Valoisalla pihalla on grillikatos ja hyvin tilaa niin leikkiä kuin asetella istutuksia.

Koti sijaitsee Kivistön rauhallisella pientaloalueella, aivan Kanniston rajan tuntumassa, jossa koulut ja päiväkodit löytyvät läheltä. Omalla autolla kurvaa kätevästi isommille väylille, linja-autopysäkit löytyvät parin sadan metrin päästä ja Kivistön juna-asemalle on noin 1,5 km.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
040 8350271 / mira.jarvinen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English
Jag kan betjäna också på svenska.

Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271!

Get a ROOF!
www.mirajärvinenlkv.fi
www.roof.fi

Pohjakuva

149 m2

3-4h, k, 2 x kph, s, wc, at


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

539 000 €

3617 €/m2

Myyntihinta 539 000 €

Kiinteistövero 513,93 €/v (2022)

Jätehuoltokustannukset 50,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 14,53 €

Muut kustannukset Sähkönkulutus sisältäen talous- ja lämmityssähkön 1.3.2022-5.3.2023 9970 kWh. Sähkö-, puhtaanapito, vesi- ja jätevesimaksu kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä (nykyiset toteumat kolmen henkilön käytöllä). Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Varainsiirtovero 4% (ei koske ensiasunnon ostajia).

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

92-23-57-7

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

921m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Asemakaava (Erillinen sitova tonttijako) AO = Erillispientalojen korttelialue. Asuntoa kohti saa rakentaa taloustilaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi enintään 40 m2. Alueelle saa sijoittaa sellaisia toimisto- ja niihin verrattavia työtiloja, jotka eivät häiritse asumista yhteensä enintään 20 % tontin rakennusoikeudesta. Alueelle ei saa rakentaa kokonaan tai pääosin maanpäällistä kellaria. Tontinomistajan- tai haltijan on ennen rakennustöidenaloitusta esitettävä selvitys tontilla tehtävistä mittauksista radonsäteilynmäärästä ja radonsäteilyn torjumisesta. Autopaikkojen vähimmäismäärä: Asunnot 2 autopaikkaa / asunto. Työtilat 1 autopaikka / 50 k-m2 Vantaan kaupunki / Kaavoitus p. 09 839 11

Sijainti

Vanha Kannistontie 13
01700, Kivistö, Kannisto, Vantaa

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.