Rakennusvuosi

2020

Yhtiövastike

216,75 €

Tontti

oma

Kerros

2/16

Tervetuloa Jätkäsaareen!

Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari Helsinki on yksi Jätkäsaaren maamerkeistä. Nyt tästä omalla tontilla olevasta 16 kerrokseen saakka kohoavasta vuonna 2020 valmistuneesta taloyhtiöstä olisi tarjolla 2. kerroksessa sijaitseva viihtyisä ja hyväpohjainen asunto.

Toimivan kodin keskipisteenä on yhtenäinen keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, josta on myös käynti lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneessa on tilaa isommallekin sohvalle ja myös isommalle ruokapöydälle on paikkansa. Tämä koti tarjoaa erinomaiset puitteet kutsua ystäviä vierailulle, ja viettämään aikaa vaikka illallisen merkeissä. Säilytystilaa löytyy asunnosta runsaasti. Siitä pitävät huolen eteisen liukuovellinen kaapisto, makuuhuoneen vaatekaapit sekä nurkan takana muutaman porrasaskelman päässä sijaitseva huoneistokohtainen noin 2 m² suuruinen irtaimistovarasto. Reilu 100 asuntoa käsittävässä taloyhtiössä on vain viisi asuntoa tällä samalla pohjaratkaisulla.

Kauniit materiaalivalinnat kautta asunnon täydentävät tämän paikaksi jota onnekkaimmat voivat kodiksikin kutsua. Lattiamateriaalina on Karelian Tammi sauvaparketti ja kylpyhuoneen tyylikkään ilmeen viimeistelee tehosteseinälaatat.

Tämän kodin sijainti rakennuksessa on mainio! Seinänaapureita tällä asunnolla on vain keittiön yhden seinän matkalta. Edellä mainitun lisäksi tämän asunnon erikoispiirteenä on se, että täällä voit pitää huoletta verhoja auki, sillä olohuoneen- ja makuuhuoneen ikkunoita vastapäätä sijaitsee visuaalisesti kaunis pysäköintihalli, joten suoraan vastapäätä ei ole naapurit katsomassa sisälle. Pääilmansuuntana pohjoinen (ikkunat luode-koillinen) ja suojainen sijainti takaavat sen, että kesähelteillä aurinkokaan ei paahda suoraan asuntoon.

Taloyhtiön puolesta on myös puitteet kohdillaan. Asukkaiden käytössä on mm. kaksi saunaa jotka sijaitsevat rakennuksen 2. ja 7. kerroksessa, pesutupa, kuivaushuone, kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto sekä 1. kerroksessa sijaitseva Postin pakettiautomaatti. Näiden lisäksi taloyhtiöllä on hallinnassaan 58 autohallipaikkaa kadun toisella puolella sijaitsevasta pysäköintihallista.

Lähikaupat Lidl, Alepa ja K-market sijaitsevat kävelymatkan päässä kotoa. Kauppakeskus Ruoholahteen sekä Ruoholahden metroasemalle kävelet noin vartissa. Lähin ratikkapysäkki (nro. 9 & 8) vain noin 250 metrin kävelyetäisyyden päässä.
Jätkäsaaren ja Ruoholahden merellinen ympäristö tarjoaa viihtyisän asuinympäristön. Saukonpaadenranta -sekä Ruoholahdenkanavan ympäristö ovatkin kesäisin alueen asukkaiden suosiossa. Eikä kyllä ihme, täällä merellinen ja kaunis ympäristö antaa parastaan!

Omistajien nostot:

* Avara kulmahuoneisto, ikkunoita kahteen suuntaan.
* Ei vastapään naapureita makuuhuoneeseen ja ainoastaan yksi seinänaapuri keittiössä – rauhallinen sijainti yhtiössä.
* Lasitettu parveke.
* Lidl 5 minuutin kävelymatkan päässä.
* Taloyhtiöllä useampi autopaikka ja länsiväylälle 3 minuuttia.
* Julkisen liikenteen yhteydet, lähin ratikkapysäkki (nro. 9 & 8) vain noin 250 metrin päässä.
* Kattavat palvelut Jätkäsaaren ja Ruoholahden alueella.

Tervetuloa katsomaan ja kokemaan tämä koti paikan päälle!

Jani Punnala
kiinteistönvälittäjä, LKV
044 999 5999
jani.punnala@roof.fi

Get a Roof!

www.roof.fi

Pohjakuva

51 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

419 000 €

8216 €/m2

Myyntihinta 419 000 €

Yhtiövastike 216,75 €

Hoitovastike 216,75 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Muut kustannukset Vesivastike-ennakko 20,00 € / kpl / kk Autopaikkamaksu 65,00 € / kk Pyörävarastomaksu 5,00 € / kpl / kk. Katutason pyörävarasto on asukkaille ilmainen. Yhtiöjärjestys 5 §. Käyttövedestä suoritetaan vesivastike, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Tasataan vähintään kerran vuodessa käyttäen tasauslaskutuksessa perusteena huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamia kulutuslukuja. Hallituksella valtuudet periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja rahoitusvastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

Perustajaurakoitsija Hartela Etelä-Suomi Oy:n kutsuma vuositakuutarkastuskokous pidettiin lokakuun alussa. Takuuaika päättynyt. Hartelan vuositakuukorjaukset kesken. Osakkaat ovat ilmoittaneet huoneistokohtaiset virheet ja puutteet rakennuttajalle.


Tulevat korjaukset ja remontit

Kunnossapitotarveselvitys: Hallituksen selvityksen mukaan seuraavien viiden vuoden aikana on sen tiedossa seuraavat korjaukset , jotka vaikuttavat oleellisesti huoneistojen käyttämiseen ja yhtiövastikkeeseen: Taloyhtiö on valmistunut 2020. Tiedossa ei ole merkittäviä taloyhtiön vastuulla olevia korjaustarpeita. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari Helsinki

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa Eero Rytioja eero.rytioja@kiinteistotahkola.fi 020 7488 397

Yhtiön tilat ja varustelu

Kerhohuone (1. krs), kuivaushuone (2. krs), pesutupa (2. krs), sauna (2 kpl, 2. & 7. krs), siivoustila, ulkoiluvälinevarasto (2 kpl), irtaimistovarasto, lastenvaunuvarasto, väestönsuoja.

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

883m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Bermudankatu 1
00220, Jätkäsaari, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.