Tontti

oma

Kerros

1/ 1

Tervetuloa tutustumaan 1-tasoiseen rivitaloasuntoon, joka sijaitsee rauhallisella ja arvostetulla Länsi-Pakilan alueella Helsingissä. Asunto on hyvä kuntoinen ja remontoitu mm. keittiö, kph, käyttövesiputket, sähköt, ikkunat/ovet, katto. Pohjaratkaisu on selkeä, olohuone on todella tilava ja isojen ikkunoiden ansiosta erittäin valoisa, avokeittiö on remontoitu v.2022 koneineen. Kylpyhuone on remontoitu tyylikkääksi ja sinne mahtuu pesutorni sekä lisäksi makuuhuone ja eteistilat. Olohuoneesta pääsee isolle etelä/länsi suuntaan avautuvalle terassille, jossa passaa paistatella päivää tai grillailla. Sähkötolpallinen autopaikka asunnon edessä.
Sijainti on erinomainen, alue tunnetaan rauhallisuudestaan ja hyvistä kulkuyhteyksistään. Lähistöllä sijaitseva Paloheinän golfkenttä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet golfin harrastamiseen ja alueen monet muut kattavat virkistysmahdollisuudet takaavat, että ulkoilun ja liikunnan ystäville löytyy aina jotain tekemistä.

+ oma tontti
+ loistava sijainti
+ remontoitu
+ päätyasunto, iso oma piha
+ edulliset asuinkustannukset
+ loistavat ulkoilu mahdollisuudet

Lisätiedot ja esittelyt:
Antti Pohjanmeri, Kiinteistönvälittäjä LKV, Kiat, Kaupanvahvistaja
antti.pohjanmeri@roof.fi
P. 040-5037169

Hintatiedot

Velaton hinta

258 000 €

5931 €/m2

Myyntihinta 258 000 €

Kiinteistövero 365€/vuosi

Tiemaksu 22,00 €

Muut kustannukset Osapuolet vastaavat omista sähkö- lämpö- ja vesilaskuistaan. Osapuolet sitoutuvat ottamaan täysarvovakuutuksen omistamaansa määräosaan, kustannukset 125€/kk (kustannuksiin kuuluu lämmitys-, vesi,- ja jätemaksu ). Lisäksi asunnolla lämmin autopaikka asunnon edessä. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Tiemaksu 22€ v.2023, Kiinteistövero 365€ v.2023, kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset veroon ovat mahdollisia. Omistaja vastaa itse asunnon huolto-, remontti, siivous- ja muista korjauskustannuksista. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

91-34-162-27

Tontin pinta-ala

1080m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

AOR, 1/400 , II

Kaava, m2

Helsingin kaupunki puh. 09-310 1691 / kartta.hel.fi

Sijainti

Välitalontie 40a1
00660, Länsi-Pakila, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.