Rakennusvuosi

2016

Yhtiövastike

589,04 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

4/5

Valoisa ylimmän kerroksen kulmahuoneisto suositulta Föglönkujalta!

Tässä kodissa avoin olohuoneen ja keittiön yhdistelmä antaa mahdollisuuden luoda omaan makuun sopivan sisustuksen. Vaatehuone tuo erinomaista tilaa säilytykseen ja tilava kylpyhuone sekä oma lasitettu parveke lisää asumismukavuutta. Parvekkeelta aukeaa hienot kallionäkymät ja toimii myös kesäkuukausina ylimääräisenä huoneena.

Taloyhtiössä käytössä saunatilat ylimmässä kerroksessa. Autopaikat varattavissa viereiseen Kruunuparkkiin. Kaksio sijaitsee yhdellä Kruunuvuorenrannan suosituimmista alueista, palveluiden ja luontoreittien lähellä.

Luonto, meri ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet lähellä. Alueella on rantaviivaa kilometreittäin ja kolme luonnonsuojelualuetta, esim. Stansvik ja Tullisaari.

Kruunuvuorenrantaan rakennetaan liikuntapuisto 2022-2023 .
Laajasalon uuden ostoskeskuksen Saari palvelut noin 1 km päässä.
Lähi-Alepa avattu viereiseen taloyhtiöön.
Raitiovaunuyhteys Hakaniemeen tulossa noin v. 2027.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + kt .

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Helin Ranne, LKV, LVV, KiAT, 040 776 5893 tai helin.ranne@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

Get a roof!
www.roof.fi

Pohjakuva

56 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

318 000 €

5730 €/m2

Myyntihinta 283 033 €

Velkaosuus 34 966 €

Yhtiövastike 589,04 €

Rahoitusvastike 259,04 €

Hoitovastike 330,00 €

Vesimaksu 15 €/hlö/kk

Muut kustannukset Autohallipaikka 55 € / kk . Saunamaksu 20 € / kk. Hoitovastikkeen suuruuden perusteena käytettään YJ 4§ mainittuja asunhuoneistojen pinta-aloja. Tontin vuokrantarkistusperuste elinkustannusindeksi. Yhtiökokous 20.4.2022 valtuutti hallituksen muuttamaan pääomavastiketta, mikäli taloyhtiön lainan korkotaso muuttuu olennaisesti tilikauden aikana. Korko on tähän asti ollut pelkän marginaalin verran 0,7 %, korontarkastuksen jälkeen lainan korko on 3,321 %, jonka takia hallitus on päättänyt korottaa pääomavastiketta lainanlyhennysten ja korkojen kattamiseksi. Laina on sidottu 12 kk Euriboriin, korontarkastuspäivä on 28.9. Uusi pääomavastike on 0,42 €/jyv.os./kk 1.1.2023 alkaen. Varsinainen yhtiökokous 20.4.2022: hallitukselle annettiin valtuus periä tai jättää perimättä yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin salliessa tai vaatiessa sekä jättää perimättä enintään viiden kuukauden pääomavastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin salliessa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Hallitus valtuutettiin tarkentamaan pääomavastikkeen määrää mikäli lainan korkotaso sitä edellyttää seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Yhtiökokous 2.4.2019 hyväksyi yhtiön järjestyssäännöt. Vesimaksuennakko peritään kuukausittain ja tasauslasku kerran tai 2 kertaa vuodessa huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Huoneistokohtainen DNA:n internet-liittymä ja kaapeli-TV. Kiinteistöliittymän käyttökustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen. YJ 5§: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat. Asunnoissa lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Jos muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 75% huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastike-ennakko yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Yht.jär. 6 §.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

IV kanavien nuohous, mittaus ja säätö

2020

putoamisesteen rakentaminen tontin reunalle

2018

-

2019

YIT takuukorjaukset

2018

piha-aita

2017

lämmönsäätö Suomen Talotekniikka Oy


Tulevat korjaukset ja remontit

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 11.5.2021 päätettiin olla hankkimatta sähköisiä ilmoitustauluja. Rakennus on valmistunut vuonna 2016, joten tarvetta erityisiin kunnossapitotoimenpiteisiin ei ole ollut, eikä yhtiössä ole suunnitteilla toteutettavaksi vuosina 2022 – 2026 sellaisia toimenpiteitä, jotka vaikuttaisivat olennaisesti huoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai huoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. 2025- 2026 Taloyhtiön peruskuntoarvio. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaisista kustannuksista .

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Viklo

Isännöitsijän yhteystiedot

Asuma Palvelut Hakunila Katariina Laitinen katariina.laitinen@asumapalvelut.fi p. 0207792333

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhtiö liittyy osakkaaksi Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräys Oy:öön, jonka toimialana on rakennuttaa Kruunuvuorenrannan alueelle rakennettava alueellinen jätteen imukeräysjärjestelmä. Yhtiö on velvollinen osallistumaan imukeräysjärjestelmän kustannuksiin Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräys Oy:n yhtiökokouksen tekemän päätöksen mukaisesti (yht.järj 4§). Mikäli jonkun huoneiston tms. käytöstä aiheutuu ongelmajätettä tai poikkeuksellisen paljon jätettä, on ko. huoneiston omistaja velvollinen huolehtimaan ko. jätteistä itse tai korvaamaan yhtiölle niistä aiheutuvat kustannukset, yht.järj.5§. Ks. yhtiöjärjestyksen 4 § yhtiön velvoitteet/etuudet, koskien Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:tä ja Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräys Oy:tä.

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

5792m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Helsingin Kaupunki

Tontin vuokra

150629.56

Tontin vuokra-aika

2080-12-31 00:00:00.000

Sijainti

Föglönkuja 7
00590, Kruunuvuorenranta, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.