Rakennusvuosi

2016

Yhtiövastike

785,84 €

Tontti

oma

Kerros

5/7

Hissi

On

Upea viidennen kerroksen kulmahuoneisto avaralla maisemalla ja lasitetulla parvekkeella.

Asuntoon astuessa aukeaa keittiö sekä tilava olohuone. Olohuoneesta on pääsy aurinkoiselle lasitetulle parvekkeelle. Keittiö on kompaktin kokoinen ja huomioitu hyvät säilytys- sekä laskutilat.

Makuuhuoneen ikkunat avautuvat kahteen ilmansuuntaan ja säilytystilat tarjoaa vaatehuone sekä eteisen kaapistot.

Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesutornille ja lämmöstä pääset nauttimaan omaan saunaan.

Yhtiö on omalla tontilla ja taloyhtiöllä on vielä reilusti 10-vuotis takuuta jäljellä.

Koti sijaitsee kävelyetäisyydellä Tikkurilan palveluista. Lähialueelta löytyy useampi koulu ja päiväkoti. Tikkurilan juna-asemalle on matkaa alle kilometri, mistä löydät kattavat liikenneyhteydet useampaan suuntaan.

Tervetuloa tuntumaan!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Minna Uski, LKV, 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.

Get a roof.

www.roof.fi

Pohjakuva

51 m2

2h, k, kph, s, lasitettu parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

245 000 €

4804 €/m2

Myyntihinta 115 877 €

Velkaosuus 129 122 €

Yhtiövastike 785,84 €

Rahoitusvastike 607,34 €

Hoitovastike 178,50 €

Vesimaksu 17 €/hlö/kk

Muut kustannukset Autopaikkavuokra 20,00 €/kk. Vesimaksuennakko tasauslaskutetaan vuosittain. Yhtiökokouksen vahvistamat vastikemuutokset 01.06.2022 lähtien: Hoitovastike 3,60 €/m2/kk. Tonttivuokravastike 2,25 €/m2/kk. (ei myytävässä huoneistossa) Autopaikkavuokra 25,00 €/kpl/kk. Huoneistokohtainen 3 kk pääomavastike-ennakko 1.822,01 euroa. Huoneistokohtaisen tonttiosuuden lunastushinta on maksettu yhtiölle. 04.04.2022 yhtiökokouksessa päätettiin, että hallitus valtuutetaan perimään enintään kahta hoitovastiketta vastaavan summa taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai jättää perimättä enintään kahta hoitovastiketta vastaava summa taloudellisen tilanteen niin salliessa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2021

Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä, 1-vuotiskorjaukset jatkuivat, sähkölatauspaikkojen tar­veselvitys.

2020

Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä, 1-vuotiskorjaukset jatkuivat.

2019

Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä, 1-vuotiskorjauksia.

2018

Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä, 1 -vuotiskorjauksia aloitettiin.

2017

Yhtiö luovutettiin asumiskäyttöön 05-

2017

.


Tulevat korjaukset ja remontit

Kunnossapito- tai muutostyö: 2022: Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä, takuukorjausten tarkastus ja viimeistely. Kiinteistön sadevesipumppaamon korjaus takuutyönä. Aurinkokalvojen asennus. 2023-2025: Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä. 2026: IV-kanavien nuohous ja ilmavirtojen säätö. HSY on toteuttamassa kesän 2022 tai 2023 aikana alueen laajempaa viemäri- ja vesijohtosaneerausta, joka vaikuttaa kiinteistöalueen käyttöön. Tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä taloyhtiölle esitetty. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista. Arvioidut kustannukset tarkentuvat vasta, kun työt on suoritettu kokonaisuudessaan ja voivat olla arvioitua suuremmat tai pienemmät.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Vantaan Moreeni

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vernissakatu 4, 01300 Vantaa. Ville Nurkka, p. 0207 862 150, asiakaspalvelu@maikoski.fi.

Yhtiön tilat ja varustelu

Ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, talovarasto. Koneellinen ilmanvaihto LTO. Kaapeli-tv, laajakaista. Yhtiöjärjestys 5.§: Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla ja terasseilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja ilman yhtiön päätöstä tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla/terasseilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat esim. rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin. Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat.

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

2169m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Talkootie 41
01350, Hiekkaharju , Vantaa

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.