Yhtiövastike

285,20 €

Tontti

oma

Kerros

3/ 6

Sinulle, joka olet etsinyt laatua.

Tämä upeasti saneerattu koti soveltuu erinomaisesti ensiasunnoksi. Huoneistossa on tehty poikkeuksellisen laadukas remontti 2020, remontissa on käytetty luksustason materiaaleja ja valinnat hipoo täydellisyyttä. Keittiö on italialaisen Aran Cucinen keittiö ja kodinkoneet ovat huippuluokkaa, mm. uuni on saksalainen De Dietrich merkkinen high-end tason uuni. Keittiön ja eteisen lattia on suurta laattaa, asunnon muu lattiamateriaali on 1-sauvainen tammiparketti. Makuuhuoneen sekä eteisen kaapistot ovat myös Aran Cucinen mallistoa. Kylpyhuoneessa on todellista spa tunnelmaa, harmaata kivilaattaa, tyylikäs epäsuora valaistus ja Villeroy Boch:n seinä-wc kruunaa kokonaisuuden. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesukoneelle. Kodin parvekkeelta näkyy osittain merelle. Jopa valaistukseen on panostettu ripauksen enemmän, asunnossa on tyylikkäät spottivalaisimet upotettu tervaleppäpaneeliin.

As Oy Helsingin Lönnrotinkatu 43 b sijaitsee omalla tontilla keskeisellä sijainnilla Hietalahdessa. Merelle on lyhyt matka ja tarvittavat palvelut ovat lyhyen matkan päässä. Lähettyvillä on useita raitiovaunupysäkkejä, joten pääset liikkumaan suuntaan, jos toiseen vaivatta kotoa. Taloyhtiössä on upea kattoterassi sekä saunaosasto ja viihtyisä sisäpiha.

// Laadukas remontti
// Sijainti
// Fiksu pohja
// Parveke

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kk.

MYYNTI / FÖRSÄLJNING / SALES:

Miko Rikala, Myyntijohtaja, LKV, LVV, KiLAT, 040 351 5786 tai miko.rikala@roof.fi
www.mikorikala.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

Jag betjänar också på svenska.
I can provide services also in English.

Get a Roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

46 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

385 000 €

8370 €/m2

Myyntihinta 385 000 €

Yhtiövastike 285,20 €

Hoitovastike 285,20 €

Vesimaksu 25 €/hlö/kk

Muut kustannukset Hallituksella valtuudet periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai vaihtoehtoisesti jättää perimättä harkitsemansa määrän vastiketta.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2023

Kermikatteen paikkakorjauksia (kattovuotoja

2022

ja

2023

)

2022

Naapurin vastainen tukimuuri eristetty, pelastussuunnitelman laadinta.

2021

Yhtiön lukitus uusittu Iloq järjestelmään, IV-koneita uusittu sekä korjattu laajemmin, autohallin automaattiovi uusittu, piha-alueen yleissuunnitelma laadittu.

2020

Saunaosaston pintaremontti, kaukolämpöpaketti uusittu, porrashuoneiden maalaus, viemäriputkien kuntotutkimus.

2019

-

2020

Asunnot peruskunnostettu omistajien toimesta

2019

Ilmastoinnin nuohous / huolto

2014

Peltikatto uusittu


Tulevat korjaukset ja remontit

Asunto-osakeyhtiölain edellyttämän hallituksen 5 vuoden kunnossapitotarveselvityksen osalta hallitus esittää seuraavaa: 2024 -Yhtiön tasakatto-osuuden kermikatteen uusiminen ja tähän liittyen pellitysten uusiminen korjaussuunnitelman mukaisesti. -Yhtiön valaistuksen saneeraus/uusiminen = porrashuoneet. -Väestönsuojelumateriaalin hankintoja sekä suojan tiiveystarkastus ja siihen liittyviä tarvittavia toimia (tiivisteiden uusiminen). -Raitisilmaventtiilien ja niiden suodattimien tarkistus/vaihto. -IV-koneiden laajempi huolto. 2025 -Porrashuoneiden ikkunoiden tiivistäminen. 2026 -Autohallikannen vuotokohtien korjaus (vuotoja ainakin kahdessa kohtaa) paikallisesti pihakannella (asiantuntija määrittänyt todennäköiset vuotopaikat). Kustannusarvio 20 000 €. -Yhtiön peltikaton maalauskunnostus. 2027 -Normaali korjaus- ja huoltotoiminta. Kiinteistön kehittäminen = piha-alue; käyttämätön saunaosasto ymv. 2028 -Normaali korjaus- ja huoltotoiminta. Mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Lönnrotinkatu 43 b

Isännöitsijän yhteystiedot

Tili-Kiinti Oy Haarniskatie 6 D, 00910 Helsinki Puh. 09 – 325 6221 Jouko Kiiski

Yhtiön tilat ja varustelu

Ulkovälinevarasto, irtaimistovarasto, kuivaushuone. Taloyhtiössä on tupakointikielto.

Energialuokka

D2018

Tontin pinta-ala

852m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Lönnrotinkatu 43b
00180, Hietalahti, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.