Rakennusvuosi

2023

Yhtiövastike

361,80 €

Tontti

oma

Kerros

1/4

Hissi

On

Uusi tilava kaksio OMALLA TONTILLA.

Tämä ensimmäisen kerroksen yhden makuuhuoneen koti koti on hyvin varusteltu. Pintamateriaalit ovat aikaa kestävät. Keittössä on laadukkaat kodinkoneet ja mukavasti säilytystilaa. Lasitettu parveke, josta on näkymä kävelykadulle länteen. Tämä kaksio on väljä ja sopii hyvin tilavuutta arvostavalle, yhtiössä ainoa laatuaan! Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Taloyhtiö on rakennetaan omalle tontille lähelle palveluita sekä ulkoilumaastoja. Hoitovastike on kohtuullinen. Yhtiöllä on käytettävissä hyvät yhteistilat; mm. irtaimistovarasto, kuntosali, ulkoiluvälinevarasto ja uima-altaallinen saunatila. Parkkipaikat löytyvät autohallista rakennuksen alapuolelta. Nopeimmille autohallista autopaikka edulliseen kuukausihintaan!

Lähikauppa S-Market löytyy vain noin 200m päästä. Kauppakeskus Iso Omenan palvelut sekä Matinkylän metroasema on noin 1,5km päässä. Lähettyvillä myös hyvät ulkoilumaastot, mm. Olarin keskuspuisto ja Friisinkallion luonnonsuojelualue molemmat alle kilometrin päässä.

RS-kohde, nyt myytävissä. RS-pankkina toimii Länsi-Uudenmaan Säästöpankki. Yhtiöön rakentuu 16 huoneistoa kaksioista neliöihin, osa on jo varattu. Välittäjältä saatavilla myös lisätiedot muista vapaina olevista huoneistoista.

Arvioitu valmistuminen tammikuussa 2023.

KOHTEEN VISUALISOINTIKUVAT OVAT TAITEILIJAN NÄKEMYKSIÄ. Lopullinen toteutus ja materiaalit saattavat muuttua rakennusaikana.

Kohteen rakennuttaja KVR-Rakennus Oy on perustettu vuonna 2004. KVR-Rakennus Oy:n toiminta perustuu pitkään kokemukseen ja osaavaan henkilökuntaan, henkilökunnalla on kymmenien vuosien kokemus erilaisista rakennusprojekteista. KVR-rakennus Oy kutsuu sinut mukaan tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

MYYNTIÄ HOITAA:

Ira Siekkinen,
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Kaupanvahvistaja
044 588 8810
ira.siekkinen@roofgroup.fi
www.irasiekkinen.com

Kati Kämäräinen
Kiinteistönvälittäjä LKV
044 010 1416
kati.kamarainen@roofgroup.fi
www.katikämäräinen.fi

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ LISÄTIETOJA KOHTEESTA!

ROOF Group – www.roofgroup.fi

Hintatiedot

Velaton hinta

314 600 €

5826 €/m2

Myyntihinta 119 456 €

Velkaosuus 195 144 €

Yhtiövastike 361,80 €

Rahoitusvastike 145,80 €

Hoitovastike 216,00 €

Vesimaksu 20 oma mittari

Autopaikan kustannukset(€/kk) 20

Muut kustannukset Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk ennakkoa, tasataan mittarilukeman perusteella. Rahoitusvastike sisältää vain yhtiölainan korot, n. 1,35 €/osake/kk. Yhtiölainan lyhentäminen alkaa kesäkuussa 2024. Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen n. 8,88 €/osake/kk, eli n. 959,04 €/kk tämän huoneiston osalta. Lainaosuuden osalta rahoitusvastiketta voidaan alkaa keräämään noin 6kk ennen ensimmäistä lyhennystä. Rahoitusvastikkeen korko sidotaan nostopäivän 12 kk:n Euriboriin. Lainan korko on aina vähintään 0,9% marginaalin suuruinen. Vastiketiedot ovat arvioita ja saattavat muuttua tilinpäätöksien valmistuttua.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Rovastin Helmi

Isännöitsijän yhteystiedot

Rakennusaikainen isännöinti Harri Huotari/ KVR-Rakennus Oy, 050 912 4801,harri.huotari@kvr-rakennus.fi. Asumisaikainen isännöinti valitaan myöhemmin, kun rakennuaikainen hallinto luovutetaan asunto-osakeyhtiölle ja rakentamisaika päättyy.

Yhtiön tilat ja varustelu

kuntosali

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

611m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Maapallonkatu 8
02210, Olari, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.