Rakennusvuosi

2020

Yhtiövastike

209,35 €

Tontti

oma

Kerros

5/5

Hissi

On

Modernia asumista Kuninkaantammen upouudessa naapurustossa!

Ylimmän kerroksen 53 m2 viihtyisässä ja valoisassa huoneistossa on tilava olohuone, avokeittiö, makuuhuone sekä moneen käyttöön mukautuva viherhuone, joka toimii yhtä hyvin harrastehuoneena kuin työpisteenä. Tilassa on lattialämmitys, lasiliukuovet sekä avattavat ikkunat.

Keittiössä on saareke ja Puustellin ajattomat kalusteet sekä Boschin laadukkaat kodinkoneet.

Makuuhuoneessa ja eteisessä löyty liukuovellinen Elfa-säilytysjärjestelmä. Asunnon lattioihin on valittu tyylikäs vaaleanharmaa haapalaminaatti.

Kauniissa ja tilavassa kylpyhuoneessa on pyykkikaappi, tilaa pesutornille sekä seinä-wc.

Myytävänä myös autopaikka, joka sijaitsee parkkihallissa. Autopaikka myydään (asunnon yhteydessä) omana erillisenä osakkeena. Autohallipaikan
hinta on 25.000 €. Parkkihallista on kulku hissillä omalle ovelle.

Kanvaasin asukkaat saavat nauttia vehreästä korttelipihasta, jossa on paljon leikkitilaa lapsille. Lisäksi arkea sujuvoittavat Postin automaatti, kaksi kerhotilaa, vierashuone, pyykkitupa, kuivaushuone, polkupyörien pesu- ja huoltopiste sekä ”ainavalmis”-kiukaalla varustettu saunaosasto. Tilavaraukset hoituvat kännykkäsovelluksella. Kaiken lisäksi Kanvaasi on ekologinen ja energiatehokas kohde, joka on varustettu muun muassa kiinteistösähköä tuottavalla aurinkopaneelijärjestelmällä.

Matka Kuninkaantammesta Helsingin keskustaan taittuu noin 40 minuutissa. Lähellä sijaitsevat Myyrmäen, Malminkartanon ja Kannelmäen juna-asemat. Kodin kupeessa pysähtyvät bussi 52, runkolinja 560 sekä lukuisat Hämeenlinnanväylää pitkin kulkevat linjat.
Tervetuloa ihastumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Ildiko Katona-Hiekkanen, 040 575 9990 tai ildiko.katona-hiekkanen@roof.fi
(I can provide services also in English. Szolgáltatás magyar nyelven is.)

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!

Get a roof.

www.roof.fi

Pohjakuva

53 m2

2h, avok, kph, viherhuone


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

270 000 €

5094 €/m2

Myyntihinta 270 000 €

Yhtiövastike 209,35 €

Hoitovastike 209,35 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Muut kustannukset Saunamaksu 5,00 €/kerta/tunti. Autohallipaikan vastike 37,03 €/kk, sähköauton lataus-ennakko 50,00 €/kk. Yhtiökokous 15.09.2021 päätti: - rahoitusvastikkeet nousevat 01.05.2022 alkaen, asunnot 6,00 €/velallinen osake (mahdolliset tulevat rahoitusvastikkeet jyvittyvät myös autohallipaikoille ja varastoille yhtiöjärjestyksen mukaisilla kertoimella 0,5.) - hallituksen valtuuksista periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito -ja muutostöistä valmistumisajankohtineen; ei tehty, taloyhtiö valmistunut 2020.


Tulevat korjaukset ja remontit

Yhtiön päättämät tai hallituksen ehdottamat korjaukset ja muutokset sekä yhtiökokouksen jälkeen ilmenneet korjaustarpeet, jotka voivat olennaisesti vaikuttaa osakehuoneistojen käyttöön tai käyttökustannuksiin; ei tehty, taloyhtiö valmistunut 2020.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Kanvaasi

Isännöitsijän yhteystiedot

Realia Services Oy, Realia Isännöinti, Valimotie 17-19, 00380 Helsinki, p. 010 228 4000. Ala-Ketola Ilkka, p. 010 228 4000, ilkka.ala-ketola@realia.fi.

Yhtiön tilat ja varustelu

Sauna, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, väestönsuoja, joka toimii normaalioloissa irtaimistovarastona. Talovarasto, tekninentila, jätehuone, siivouskomero, pesutupa, kuivaushuoneet, kaksi kerhohuonetta. Yhtiössä on vierashuone, jota voi vuokrata toistaiseksi viikonlopun aikana pe-ma. Vuokrahinta / viikonloppu 40,00 €. Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli). Elisan taloyhtiölaajakaista 10 M, Ethernet-pistokkeen kautta, ei erillistä modeemia. Huoneistokohtainen ilmanvaihto. Ylimääräinen yhtiökokous 30.06.2021 päätti ilmalämpöpumpun asentamisesta ja sen ehdoista. Ilmalämpöpumpun asentamisesta tehtävä taloyhtiön ja osakkaan välinen kirjallinen sopimus, jossa asentamisen ehdoista sovitaan. Tehtävä myös kirjallinen muutostyöilmoitus ennen asennusta osoitteessa www.omarealia.fi. Vuoden 2021 taloustietoja ei ole vielä saatavilla ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta.

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

5051m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Maisemamaalauksenkatu 3
00430, Kuninkaantammi, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.