Yhtiövastike

202,50 €

Tontti

oma

Kerros

3/ 8

Hissi

On

Valoa tulviva kaupunkiasunto hyvien liikenneyhteyksien ja kattavien palvelujen äärellä

Tule nauttimaan huolettomasta asumisesta Espoon Vermonniittyyn! Vuonna 2020 Lujatalon rakennuttamassa kaksiossa huomio kiinnittyy asunnon valoisuuteen. Valoa tulvii asunnon olohuoneen ja keittiön yhdistävään oleskelutilaan itään suuntautuvista laajoista ikkunapinnoista.

Vaaleasävyisen asunnon keittiö sijoittuu olohuonetilan vasempaan takaosaan. Keittiö on varustettu laadukkain kodinkonein, esim. liesi on toteutettu induktiolla. Raikkaalla tehosteseinällä varustettu makuuhuone asettuu kätevästi olohuoneen päätyyn ja sen käytettävyyttä helpottaa kaksi erillistä sisäänkäyntiä. Säilytystilaa löytyy tilavasta vaatehuoneesta, johon sisäänkäynti on makuuhuoneen puolelta. Lattiat ovat kauttaaltaan parkettia.

Sisääntuloon viereen sijoittuvassa kylpyhuone/WC-tilassa on mukavuuslattialämmitys sekä riittävästi tilaa pyykkihuollon tarpeisiin. Lisämukavuutta asuntoon tuo todella tilava lasitettu parveke, joka avautuu olohuoneesta taloyhtiön yhdessä naapuritaloyhtiöiden kanssa hallinnoimalle korttelipihalle.

Sijainti aivan Leppävaaran tuntumassa on loistava: syksyllä 2023 liikennöintinsä aloittaneen Raide-Jokerin pysäkki sijoittuu muutaman sadan metrin etäisyydelle ja Kauppakeskus Sellon kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Myös lähipalvelut täydentyvät: K-Supermarket Perkkaa avautuu muutaman korttelin päähän alkusyksyyn 2024 mennessä.

Leppävaaran asemalta matkaat junalla reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustaan. Espoon keskukseen on alle 10 minuutin matka. Omalla autolla pääset sujuvasti kehäteille ja Turuntietä matkaat helposti Helsingin ytimeen.

Aktiivista liikkujaa palvelevat Leppävaaran urheilupuiston ympärille ryhmittyvät monipuoliset liikuntapalvelut. Hiljattain avattu ulkokuntosali löytyy aivan asunnon läheltä urheilukentän vierestä.

Ota yhteyttä ja varaa oma yksilöllinen esittelyaikasi jo tänään:

Harto Pasonen
myyntineuvottelija, BBA
050 529 9768
harto.pasonen@roof.fi
ROOF LKV Espoo Oy

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

41 m2

2 h, kt, kh, p


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

229 000 €

5654 €/m2

Myyntihinta 229 000 €

Yhtiövastike 202,50 €

Hoitovastike 202,50 €

Vesimaksu 22 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 35

Muut kustannukset Veden kulutuksesta peritään vesimaksuennakkoa 22,00 €/hlö/kk, joka tasataan tasauslaskulla kerran vuodessa. Huoneistossa ja parvekkeella kuluttamansa sähkön maksaa kukin osakkeenomistaja suoraan sähköntoimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti. Huoneistojen pesuhuoneiden ja saunojen laattalattioissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys, joka on kytketty asuntojen sähkönmittaukseen.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022-2023

Pihakannen korjauksia takuutöinä rakennuttajan toimesta.

2022

Vuositakuukorjauksia, normaaleja huolto- ja korjaustöitä.

2021

Vuositakuutarkastus ja tämän ennakkotarkastukset, takuukorjausten aloitus.


Tulevat korjaukset ja remontit

2023

Vuositakuukorjausten loppuun saattaminen ja tarvittavat tarkastukset.

2023

Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä.

2023

Pysäköintirakennuksen suunnittelu ja rakennusluvan hakeminen.

2023-2024

Pysäköintirakennuksen toteutus.

2024-2027

Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä. Kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, aikataulusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Majurinkatu 3 A

Isännöitsijän yhteystiedot

Oiva Isännöinti Vantaa Oy, isännöitsijä Ville Nurkka, ville.nurkka@oi.fi, puh. 010 755 6299.

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhtiötä koskee hallinnanjakosopimus naapuriyhtiön kanssa liittyen yhtiöiden hallinnassa oleviin tiloihin. Molempien yhtiöiden käytössä on mm. Majurinkatu 3 A:n tiloissa sijaitseva jätehuone. Hallinnoitavat tilat ja kustannustenjako tarkemmin sopimuksessa. Yhtiöllä on sopimus Perkkaan korttelin 51345 yhteisjärjestelyistä tonttien 1-6 kanssa. Sopimuksen tarkoituksena on sopia naapurien kanssa asuinrakentamisen toteutumisen edellyttämästä yhteisjärjestelystä ja siihen liittyvistä asioista.

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

2695m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Majurinkatu 3
02600, Vermonniitty, Perkkaa, Leppävaara, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.