Rakennusvuosi

2022

Yhtiövastike

249,18 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

3/7

Hissi

On

Syksyllä 2022 valmistuvasta yhtiöstä avara yksiö luonnon ja hyvien yhteyksien varrelta!

Asunto Oy Espoon Alton Ihanat kodit rakentuvat Lillhemtiin, lähelle Suurpellon
palveluita. Lännessä aluetta kehystää Espoon suuri keskuspuisto, jossa pääset
ihastelemaan monipuolista ja arvokasta luontoa.

Myynnissä oleva asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja näkymät ovat sisäpihalle itään.
Tarvittaessa on mahdollista ostaa erikseen myös autohallipaikka AP38, 12,5 m2 (erilliset osakkeet),
Vmh 15 000 euroa.

Ihanien kotien kulmakiviä ovat avarat ja valoisat huonetilat, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Tämän huoneiston kodissa on tilava, n. 10 m2 kokoinen lasitettu parveke, jolloin se on kuin yksi ylimääräinen huone etenkin kesäisin.

Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ovat havainnekuvia kohteen asunnosta ja sen parvekkeesta, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa tätä asuntoa ja sen parveketta.

Osta tästä omaksi tai sijoitukseen uusi koti. Yhtiön arvioitu valmistumisaika on 31.10.2022.
Kauppa tehdään siirtosopimuksella, jolloin kaupanteossa maksetaan 27 429,18 euroa, huoneiston valmistuessa rakennuttajan tilille Erä 2: 32777,25 € ja sulkutilille viimeinen erä Erä 3: 2093,99 euroa. Tarkempi eräpäivä ilmoitetaan muuttokirjeessä. Huomioittehan että ensimmäisistä kauppahintaeristä poiketen viimeinen erä suoritetaan (T2Hn) sulkutilille.

Asunto Oy Espoon Altto rakentuu keskelle Henttaan, Suurpellon monipuolista palvelukeskittymää, jossa kaikki tarvittava löytyy kävelyetäisyydeltä, mm Opinmäen koulukeskus. Hyvät kulkuyhteydet viimeistelevät arjen sujuvuuden.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Marjut Uusmäe, KiLAT, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?
I provide services also in English and in Estonian.

Get a Roof!
www.roof.f

Pohjakuva

27 m2

1h+kt+parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

167 000 €

6302 €/m2

Myyntihinta 62 300 €

Velkaosuus 104 699 €

Yhtiövastike 249,18 €

Rahoitusvastike 75,60 €

Hoitovastike 173,58 €

Vesimaksu 19 €/hlö/kk

Muut kustannukset Asunto Oy Espoon Altto hinnasto, RS-kohde, 6.5.2021 voimassa toistaiseksi KUSTANNUKSET Toukokuussa 2021, arvioitu valmistuminen 31.10.2022, Kustannukset tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. ARVIOIDUT ASUMISKUSTANNUKSET Hoitovastikearvio: 6,55 euroa/m2/kk *26,5 = 173,58 euroa/kk. (*tarkistetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa) Vesimaksuennakko: 19,00 euroa/hlö/kk (tasauslaskutus kulutuksen mukaan) Pääomavastikearvio: 0,20 euroa/osake/kk*378 = 75,60 euroa/kk (**sisältää vain korkokulut) Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,85 % marginaalilla (tilanne 4.5.2021 yht. 0,85 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta 4 ensimmäistä vuotta ja 6 kuukautta (sis. rakennusajan) ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 1,13 euroa/osake/kk + koron osuus (427,14 euroa/kk+. 75,60 euroa/kk= 502,74 euroa/kk. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1.lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 11/2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiölainojen maksaminen: Ostajalla on yhtiöjärjestyksen mukaan oikeus maksaa pois osuutensa yhtiön pitkäaikaisista lainoista. Tämän voi maksaa pois ennen asuntojen valmistumista myyjän muuttokirjeessä ilmoittamana ajankohtana, joko kokonaisuudessaan tai 1/2 lainaosuuden määrästä, tai myöhemmin asumisaikaisen hallituksen ilmoittamina ajankohtina. Kustannukset ovat rakennusajan arvioita ja tarkentuvat ensimmäisten tilinpäätösten valmistuttua voiden olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Altto

Isännöitsijän yhteystiedot

•Perustajaurakoitsija kilpailuttaa yhtiölle ammattitaitoisen Isännöitsijän, Joka kilpailuttaa yhtiölle huoltoyhtiön rakentamisvaiheen aikana •Asunto-osakeyhtiö tekee huoltokirjasopimuksen House Optiman kanssa, minkä kustannus on arviolta 18 euroa/kk+alv, sopimus on voimassa toistaiseksi ja sopimus on irtisanottavissa 3 kk:n Irtisanomisajalla. •Asunto-osakeyhtiö tekee sopimuksen taloyhtiölaajakaistasta sekä kaapeli-TV:stä, jotka sisältyvät hoitovastikkeeseen

Yhtiön tilat ja varustelu

• Taloyhtiö tulee tekemään sopimuksen SmartPost-palvelusta yhdessä samalla tontilla olevien yhtiöiden Asunto Oy Espoon Sopraano, Tenori ja Baritonin kanssa. •Laina aika on 25 vuotta, Josta lyhennysvapaata on 4,5 ensimmäistä vuotta sisältäen rakennusajan •Marginaali on voimassa 3 vuotta velan ensimmäisen erän nostosta. Jos pankki ei ilmoita uutta marginaalia tai marginaalijakson pituuden muutosta seuraavalle marginaalijaksolle viimeistään kahta kuukautta ennen kuluvan marginaalijakson päättymistä, velan marginaali ja marginaalijakson pituus ovat samat kuin edellisen marginaalijakson marginaali Ja marginaalijakson pituus. •Ks. Liite esitteeseen, kauppakirjaan ja taloussuunnitelmaan •Yhtiö on 4.12.2020 sopinut As Oy Espoon Baritonin, As Oy Espoon Sopraanon ja As Oy Espoon Tenorin kanssa Espoon kaupungilta vuokratun kiinteistön 49-21-178-1 hallinnan jakamisesta. Hallinnanjakosopimus: Yhtiön ja naapuriyhtiöiden yhdessä vuokraamaa tonttia 49-21-178-1 koskien laaditaan hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan mm. sauna- ja varastotilojen, väestönsuojatilojen, pihan ja leikkialueiden, pysäköintialueen ja jätekeräyksen sekä LVISA-tekniikan sijoittelusta sekä yhteiskäytöstä. Yhtiön piha-alueet toteutetaan erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. Piha-alueet ovat yhteiskäytössä naapuriyhtiöiden kanssa. Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat pesula- ja kuivatustilat sekä 7. kerroksessa sijaitseva kerhotila ja saunaosasto monikäyttöisillä yhteistiloilla. Alton ja Baritonin välissä ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva palvelueteinen on asukkaiden käytössä. Taloyhtiön siivouskomero ja tekniset tilat sijaitsevat talon ensimmäisessä ja ylimmässä kerroksessa. Väestönsuoja sijaitsee yhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Muulloin kuin kriisiaikana, väestönsuoja toimii yhtiön irtaimistovarastona. Yhteistilojen käytöstä on sovittu tarkemmin hallinnanjakosopimuksessa. Vesikiertoinen lattialämmitys, ilmanvaihto: LTO, koneellinen poisto ja tuloilma.

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Espoon kaupunki

Tontin vuokra

53572.08

Tontin vuokra-aika

2080-12-02 00:00:00.000

Sijainti

Linda Tannerin kuja 1
02250, Hentta, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.