Rakennusvuosi

2019

Yhtiövastike

1 138 €

Tontti

oma

Kerros

4/4

Hissi

On

Heti vapaa, omalla tontilla sijaitseva v.2019 valmistunut ylimmän 4. kerroksen tilava yksiö. Neliöitään suuremman tuntuiseen kotiin mahtuu kaikki tarpeellinen yksin tai kaksin asuvalle. Koti on valoisa kulma-asunto, jossa ikkunoita on kahteen ilman suuntaan. Parvekkeelta on näkymät taloyhtiön viihtyisälle sisäpihalle ja grillipaikalle. Yhtiöllä on myös erillinen pihasaunarakennus, johon pääset halutessasi saunomaan.

Tikkurilan suuralueeseen kuuluva Koivuhaan alue sijaitsee aivan Viertolan vieressä Tuusulanväylän itäpuolella. Tikkurilan juna-asemalle matkaa on parisen kilometriä. Ja keskustan kaupat, ruokapaikat ja muut monipuoliset palvelut löydät myös noin kahden kilometrin säteeltä. Kauppakeskus Jumbon monipuoliset palvelut ovat noin 3 km päässä. Molempiin suuntiin pääset kulkemaan kätevästi bussilla, lähin pysäkki on muutaman sadan metrin päässä. Tulevaisuudessa Vantaan ratikkareitti tulee kulkemaan muutaman sadan metrin päästä. Ratikan rakentaminen on suunniteltu alkavan syksyllä 2024 ja liikennöinti vuonna 2029.

Sinulla on mahdollisuus ostaa myös autohallipaikka rakennuksen alta hintaan 18.000 euroa, jolloin pääset kätevästi kuivin jaloin säällä kuin säällä hissillä suoraan omaan asuinkerrokseen.

MYYNTI JA ESITTELYT:

Asta Leskinen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
p. 050 371 0644
asta.leskinen@roof.fi
www.astaleskinen.fi

Hintatiedot

Velaton hinta

189 000 €

5178 €/m2

Myyntihinta 50 033 €

Velkaosuus 138 966 €

Yhtiövastike 1 138 €

Rahoitusvastike 823,60 €

Hoitovastike 175,20 €

Vesimaksu €/hlö/kk

Muut kustannukset Muu vastike on maksua huoneiston osuudesta tonttilainasta. Vesimaksuennakko 18 €/kk/hlö. Vesimaksu tasataan mittarilukemien mukaisen kulutuksen perusteella kerran vuodessa. Saunamaksu 15 euroa/kk. Mikäli maksat huoneistoon kohdistuvat lainaosuudet pois, pääomavastikkeet jäävät myös pois. Maksat tällöin vain hoitovastikkeen, vesimaksut ja muut käyttökorvaukset. Hallituksella on valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

Salaojien toiminnan tarkastus piilevien vikojen varalta.

2021

Vuositakuukorjauksia.

2020

Märkätilojen ja vesikalusteiden tarkastus, Jykevä Palvelut Oy, Vuositakuutarkastus ja vuositakuukorjauksia, Sitowise Oy.


Tulevat korjaukset ja remontit

Kts. kunnossapitotarveselvitys

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Vantaan Linnaheikki

Isännöitsijän yhteystiedot

Walttari Oy Miika Metsälahti 040 6683438 miika@walttari.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Muita tiloja: Irtainvarastot, väestönsuoja, tekniset tilat, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone, pihasauna, siivoustila, polkupyörävaja, yhteensä 302 m².

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

3007m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Peltolantie 38
01300, Tikkurila / Koivuhaka, Vantaa

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.