Rakennusvuosi

2017

Yhtiövastike

117,60 €

Tontti

oma

Kerros

3/6

Hissi

On

Myynnissä heti vapaa avara yksiö luonnon ja hyvien yhteyksien varrelta!

Asunto Oy Espoon Kajo on rakentanut YIT vuonna 2017 Tuomarilan Kulovalkeaan, lähelle Kauniaisten, Bembölen ja Espoon keskuksen monipuolisia palveluita. Idässä aluetta kehystää Bemböle ja Kasavuoren metsä, jossa pääset ihastelemaan monipuolista ja arvokasta luontoa.

Myynnissä oleva asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja näkymät ovat sisäpihalle itään ja parvekkeelta mm etelään.

Asunto Oy Espoon Kajo keskellä Tuomarilan monipuolista liikunta – ja palvelukeskittymää, jossa kaikki tarvittava löytyy kävelyetäisyydeltä tai lyhyen ajomatkan päässä. Hyvät kulkuyhteydet viimeistelevät arjen sujuvuuden. Helsingin keskustaan junalla 25 minuuttia ja kävelymatkan juna-asemalle alle 5 min.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 1h+kt

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Marjut Uusmäe, KiLAT, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?
I provide services also in English and in Estonian.

Get a Roof!
www.roof.fi

Pohjakuva

28 m2

1 h, avokeittiö, kph, lasitettu parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

169 000 €

6036 €/m2

Myyntihinta 169 000 €

Yhtiövastike 117,60 €

Hoitovastike 117,60 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Muut kustannukset Vesimaksuennakko. Mikäli yhtiössä on kulutusperusteinen vesimaksu, tehdään vesimaksun tasaus yhtiön päättämänä ajankohtana. Vesimaksut tai mahdolliset hyvitykset kohdennetaan aina sille, joka on huoneiston osakas laskutuksen ajankohtana. Huoneiston vaihtaessa omistajaa osakkaat voivat keskenään sopia vesimaksun huomioimisesta. Yhtiössä peritään vesivastiketta ja tasauslaskutus tehdään kerran vuodessa käyttäen mittareiden osoittamia kulutuslukuja ja arviolaskutuksessa käytettyä henkilö lukumääriä. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 01.06.2022 annettiin valtuudet hallitukselle kantaa tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai olla kantamatta yhden hoitovastikkeen seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella. Autopihapaikkavastike : 1,26 euroa/m2/kk Autokatospaikka: 2,10 euroa/m2/kk Yhtiöjärjestyksen mukaan hoitovastike peritään asuinhuoneistojen osalta hoitovastikekertoimella 1,0 ja piha-autopaikkojen osalta kertoimella 0,3. Piha-autopaikkojen vastikekerroin on huomioitu vastikkeen yksikköhinnassa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2020

Huoneistokohtaisten lämpimän puolen vesimittareiden uusiminen: 4/

2020

sattui kaupungin vesikatkos, tämän seurauksena useita mittareita rikkoutui. Mittarit vaihtoi Vesijohtoliike J. Laitinen Koka Oy:n kustantamana 11/

2020


Tulevat korjaukset ja remontit

Kiinteistön korjausohjelma Kiinteistön korjausohjelmassa on esitetty kiinteistössä suoritetut merkittävimmät korjaukset sekä kiinteistön korjaustarveselvitys. Pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelmassa (pts) on toimenpidekohtaisesti tuotu esille, mikäli taloyhtiö on myöntänyt toimenpiteelle joko valmistelu- tai toteutusluvan. Toimenpiteen suuruudesta riippuen luvan on myöntänyt joko taloyhtiön hallitus tai yhtiökokous. Muilta osin pts on tarveselvitys; toimenpiteistä ei ole tehty päätöksiä tai niitä ei välttämättä ole vielä taloyhtiössä käsitelty. Tulevien toimenpiteiden ajankohta perustuu aina tehtyyn oletukseen ja se voi vielä muuttua. 4-5/2022: Hissin huoltosopimuksen kilpailutus: Meneillään oleva sopimus Koneen kanssa jatkuu 30.8.2022. Jos/Kun hissin huoltosopimus halutaan tehdä toisen toimijan kanssa, sopimus tulee irtisanoa 30.5.2022 mennessä. Kilpailevana vaihtoehtona on Espoon Hissi kustannusarvio 0 euroa. 2022: Kameravalvonta piha-alueelle (kustannusarvio 3 000 euroa). 2022: Jätevesi- ja sadevesiviemärien, sekä salaojien kuvaus/huuhtelu: Suunnitellaan 5 v päähän rakennuksen valmistumisesta, kustannusarvio 8 000 euroa. 2022: Katon kuntotarkastus: Suunnitellaan 5 v päähän rakennuksen valmistumisesta, kustannusarvio 1 000 euroa. 2025: Lämmönjakohuoneen huolto/tarkastus: Suunnitellaan 8 v päähän rakennuksen valmistumisesta. 2025: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja tarkastus: Suunnitellaan 8 v päähän rakennuksen valmistumisesta. 1/2026: Lukitusjärjestelmän patentti umpeutuu 2026 (hankesuunnittelu): Abloy Sento -järjestelmän patentti umpeutuu vuonna 2026. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista tai niistä aiheutuvista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Kajo

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöitsijätoimisto Nimi SKH-Isännöinti Oy Beckerintie 8 00410 Helsinki Käyntiosoite Postiosoite PL 90 15101 Lahti Puhelinnumero 09-530 8860 Sähköposti asiakaspalvelu@skh.fi Kotisivu www.skh.fi Aukioloaika Puhelinpalvelu on auki arkisin klo 8-10. Henkilökohtaiseen tapaamiseen voi varata ajan puhelinpalvelusta. Päävastuullinen isännöitsijä Nimi Kulomäki Markku

Yhtiön tilat ja varustelu

Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen. Antennijärjestelmä ja -tyyppi kaapeli-tv: Kaapeliyhtiö dna. Tietoliikenneyhteydet yleiskaapelointi dna taloyhtiölaajakaista. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat irtaimistovarasto, VSS- tilat, lastenvaunu-/ulkoiluvälinevarasto, talosauna, kuivaushuone ja teknisiä tiloja. Kerhotila (Asunto Oy Espoon Tuikkeen rakennuksessa), piha-alueet, väestönsuoja ja talosauna ovat yhteiskäytössä tontin (49-40-355-3) hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. MUUTA: VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 1/2022 30.5.2022. Kokouksessa käsiteltiin asunto-osakeyhtiölain ja yhtiöjärjestyksen tämän kokouksen käsiteltäväksi määräämät asiat. Lisäksi: - Hyväksyttiin korjausohjelman mukaiset korjaustyöt vuodelle 2022 ja valtuutettiin hallitus valmistelemaan vuoden 2023 korjauksia korjausohjelman mukaisesti. - Annettiin valtuudet hallitukselle kantaa tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai olla kantamatta yhden hoitovastikkeen seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella. - Päätettiin kartuttaa rakennusrahastoa enintään tilikauden aikana suoritettavien lainaosuussuoritusten ja lainanlyhennysten määrällä. VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 1/2021 24.5.2021. Kokouksessa: - Yhtiökokous antoi hallitukselle mandaatin hankkia kameravalvonta etu- ja takapihalle. - Päätettiin järjestyssääntöjen muutoksesta. - Esitettiin ilmalämpöpumppujen asennuksiin liittyvät käytänteet. VARSINAISESSA YHTIÖKOKOUKSESSA 11.6.2019 päätetty aurinkosähköjärjestelmän hankinnan valmistelusta; Yhtiökokous antoi hallitukselle valtuudet selvittää asiaa ja valmistella projektia. Asuinhuoneistojen hallintaan kuuluu parveke tai maantasoterassiparveke. TUPAKOINTIKIELTO KAIKILLA HUONEISTOPARVEKKEILLA Viranomainen on taloyhtiön hakemuksesta määrännyt tupakkalain (549/2016) 79 §:n mukaisen tupakointikiellon Asunto Oy Espoon Kajon kaikille huoneistoparvekkeille. Asunnon haltija vastaa siitä, että sitä noudatetaan.

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

6956m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Kulovalkeantie 19
02760, Tuomarila, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.