Rakennusvuosi

1938

Kerros

7

Vanhat puulattiat luovat tunnelmaa tilavaan kotiin, jonka valtavat ikkunat tuovat paljon valoa asuntoon. Makuuhuoneesta on käynti omalle parvekkeelle ja upeat maisemat Lauttasaaren kattojen ylle. Tilavasta eteisestä löytyy runsaasti säilytystilaa ja taloyhtiössä on sauna. nnAsunto sijaitsee Lauttasaaren palveluiden läheisyydessä ja meren ääreen kävelee hetkessä. Metroasema ja ostoskeskus Lauttis sijaitsevat kivenheiton päässä, ja keskustaan pääsee metrolla neljässä minuutissa. Yhteydet ovat todella hyvät myös omaa autoa käyttävälle. nnTäytä vuokrahakemus, niin sovitaan näyttöaika asuntoon. Hakemus ei sido kumpaakaan osapuolta. nnVuokra: 930 €/kk + käyttökulut. nnTIEDUSTELUT: nnamir.ahmad@roof.fi nnI can provide services also in EnglishnnGet a Roofnnwww.roof.fi

Keittiön kuvaus: VARUSTUS: Kaapisto, uuni, liesi, liesituuletin, hana, allas, jääkaappipakastin. nSEINÄT: Laatta. nLATTIA: Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus: VARUSTUS: allas, hana, allaskaappi, peilikaappi, wc, bidee-suihku, suihkuverhotanko, pesukoneliitäntä.nLATTIA: Laatta.nSEINÄT: Laatta.
Kerros Kuvaus: LATTIA: Puulattia.
Saunan kuvaus: Taloyhtiön sauna
Muut tilat: Sauna, pesutupa, mankeli, kuivaushuone, pyörävarastoja, kaapeli-tv, painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, huoneistokohtaiset säilytyskomerot.
Vuokrausehdot: Kotivakuutus: Vuokralaisen tulee ottaa huoneistoon kohdistuva laaja kotivakuutus vastuuosineen ja pidettävä se voimassa koko vuokraussuhteen keston ajan. 2 vuokraa vastaava vakuus. Ensimmäinen mahdollisuus irtisanoa asunto on 11 kk päästä vuokrasopimuksen aloittamisesta. Vuokrankorotusperuste elinkustannusindeksi vähintään 2 %
WLAN: Elisa

Hintatiedot

Vuokra

930,00 € /kk

Sähkösopimus Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Vesimaksu Array

Tallettaa 2 kk vuokraa vastaava summa.

Sijainti

Otavantie 5 76 00200
00200, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.